Сторінка 2. УЗД (ультразвукове дослідження) в Києві - Оболонський район

6,0

Сб Нед
Кухарець Христина Федорівна
Все пройшло чудово, лікар майстер своєї справи, я дуже задоволена
Вікторія
Не так давно ми з сім'єю переїхали до Києва. Лікар до якого я постійно зверталася залишилася на старому місці проживання. Довелося шукати нового спеціаліста. За порадою знайомих, вирішили записатися на консультацію до Наталії Олександрівни. Залишилися задоволені кваліфікацією лікаря. Дуже уважно поставилася до моєї проблеми, вичерпно відповіла на поставленні запитання, та призначила лікування. Дякую!
Анжела
Я сама за спеціальністю лікар. Уже тривалий час, ми з чоловіком плануємо вагітність. Так як я медик за освітою, я підходжу до цього питання з усією серйозністю та відповідальністю. Ми вирішили звернутися за консультацією до генетика. Колеги порадили Олену В'ячеславівну. Висококваліфікований спеціаліст та знавець своєї справи. Дуже вдячні Вам за надану консультацію! Ви розвіяли усі мої переживання.
Григорій
Ставлення лікаря уважне, доброзичливе, залишає приємні враження , висококваліфікований професіонал. Все пояснює вичерпно, вдумливо, без зайвих висловлювань. Мені все дуже сподобалося! Після курсу призначеного лікування, почуваю себе дуже добре! Жодного разу не пошкодував що звернувся саме до нього. Рекомендую!
Богдана
Безмежно вдячні лікарю-анестезіологу за покликанням, та професіоналу з великої літери Максиму Михайловичу. Цей лікар допоміг нашій сім'ї на складному етапі життя. Бажаємо Вам наснаги та витримки у всіх Ваших починаннях! Будемо рекомендувати Вас усім своїм знайомим та близьким!
Катерина
Не так давно довелося побувати на приймі у лікаря-уролога Потапчука Сергія Володимировича. Дуже сподобався цей кваліфікований та відповідальний спеціаліст. дуже уважний, добрий та ввічливий. Вирізняється з поміж інших самозакоханих та хамовитих лікарів. Щиро вдячні за допомогу у вирішенні нашої проблеми. Рекомендую цього висококваліфікованого спеціаліста.
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
Київ вул. Макіївська, 8
м.Мінська47 15 м.Оболонь49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • УЗД, ультразвукове дослідження нирок та сечовивідних шляхів 900
  • УЗД, ультразвукове дослідження органів малого тазу 1 100
  • Ультразвукове дослідження органів малого тазу та 3D реконструкція порожнини матки 1 200
  • 3D реконструкція порожнини матки 450
  • УЗД, ультразвукове дослідження фолікулометрія 690
  • УЗД, ультразвуковий моніторинг (розвитку ендометрію) 600
  • УЗД, ультразвукове дослідження молочної залози 1 000
6,8
Київ Оболонський проспект, 52А
м.Героїв Дніпра4 1 м.Мінська19 3
МinMax - багатопрофільний медичний центр для дітей і дорослих, де вам завжди нададуть допомогу кваліфіковані та досвідчені спеціалісти. МinMax надає широкий спектр послуг діагностики та лікування за доступними цінами.
  • УЗД урологічне (сечовий міхур, простата, сім’яних міхурців) 700
  • УЗД урологічне (нирки, сечовий міхур з визначенням залишкової сечі, простата) 700
  • УЗД нирок, сечового міхура 600
  • ТРУЗІ (ректальне УЗД простати) 800
  • УЗД органів калитки (яєчок та сім'яних канатиків) 650
  • УЗД ОЧП ( печінка, жовчний міхур,підшлункова залоза, селезінка) 650
  • УЗД ОЧП і нирок (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) 700
6,7
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 48
м.Героїв Дніпра17 5 м.Мінська25 6 м.Оболонь38 7
Альфа-Віта — це спеціалізований медичний центр, який відкрив свої двері на Оболоні. Основний напрямок діяльності м комплексна діагностика організму з використанням сучасного технічного оснащення. На території центру приймають профільні фахівці. Ультразвукове дослідження проводиться кваліфікованими лікарями. Сучасне обладнання дозволяє оцінити стан органів...
Мережа клінік Viva
6,7
Акції
Київ вул. Автозаводська, 99/4
м.Оболонь м.Героїв Дніпра
Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта.
  • 3D / 4D УЗД плода в 1-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • 3D / 4D УЗД плода в 2-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • 3D / 4D УЗД плода в 3-му триместрі вагітності + фотодокументація (із записом на диск) 1 190
  • Біофізичний профіль плода (з 30-го тижня) 690
  • УЗ моніторинг овуляції (4 дослідження) трансвагінально 1 890
  • УЗ скринінг плода в 1-му триместрі вагітності + фотодокументація 1 090
  • УЗ скринінг плода в 2-му триместрі вагітності + фотодокументація 1 090
6,1
Київ вул. Квітки Цісик, 5 Б
м.Академмістечко15 40
Багатопрофільний медичний центр "ЛЕЛЕКА" - це сучасний лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу за напрямками: гінекологія, ведення вагітності, пологи, неонатологія та педіатрія.
  • Ультразвукове дослідження лімфатичних вузлів (діти) 830
  • Ультразвукове дослідження молочних залоз 920
6,0
Київ просп. Володимира Івасюка, 20а
м.Оболонь м.Мінська
"Родинний лікар. Докос Медікал" – це сучасний медичний центр на Оболоні, де про ваше здоров’я піклуються кваліфіковані лікарі. Ми працюємо для того, щоб кожен пацієнт почувався впевнено, знав, що його вислухають, зрозуміють і допоможуть.
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально 700
  • УЗД органів малого тазу трансабдомінально 600
  • ЕХО-кардіоскопія стандартна (15 вимірювань) 800
  • УЗД урологічне комплексне у чоловіків (трансабдомінальне УЗД передміхурової залози, сечовий міхур, нирки та калитка) 1 400
  • ЕХО-кардіоскопія стандартна зі стрейном 950
  • Ультразвукове дослідження нирок та наднирників 600
  • УЗД органів черевної порожнини 650
Сеть клиник "Медиком"
5,4
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь25 4 м.Почайна32 11 м.Мінська33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі "Медіком", пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей,...
Вита Медикал
Київ вул. Зої Гайдай, 5
м.Мінська13 3 м.Героїв Дніпра17 2
Київський медичний центр "Віта Медікал" є багатопрофільним, в ньому ведуть прийом лікарі багатьох спеціальностей, серед яких доктори медичних наук, лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних категорій: електрокардіограма з розшифровкою; апаратне вимірювання пульсу і тиску; добове зняття електрокардіограми; фіброколоноскопії; ФГДС;...
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Мінська10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря,...
  • УЗД м’яких тканин (одна область) 250
  • УЗД щитоподібной залози 400
  • УЗД черевной порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) з судинами 500
  • УЗД при патології передміхурової залози, з визначенням залишкової сечі 500
  • УЗД нирок та сечового міхура 400
  • УЗД органів калитки (яечки, придатки яєчок) 350
  • Фолікулометрія 700
Добробут
Київ пр. Івасюка, 16 В
м.Оболонь19 4 м.Мінська14 6
Поліклініка для дітей і дорослих "Добробут" на Оболоні — установа, що надає широкий спектр медичних послуг. У клініці можна записатися на прийом до судинного хірурга, проктолога, уролога, офтальмолога, педіатра, ЛОР-лікаря, травматолога та інших фахівців.