Дитячі отоларингологи в Вінниці
Отоларинголог, Дитячий отоларинголог
Лікар Криштоф Віта Миколаївна, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Консультує пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Володіє ендоскопічною технікою обстеження вуха, носа, горла. Займається лікуванням захворювань вуха, горла та носа у дітей та дорослих (риніти, синусити, фарингіти, тонзиліти, запалення середнього вуха). Виконує промивання пазух носа, обробку слизової оболонки, видалення сторонніх предметів з носа, продування вух та видалення сірчаних пробок.
вул. Маяковського, 141
Оверченко Наталя Володимирівна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-15
вул. Пирогова, 34
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Лета Олексій Іванович
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Здійснює консультативний прийом в медичному центрі, виїжджає додому до пацієнтів. Виконує катетеризацію слухових труб, промивання піднебінних мигдалин та носової порожнини. Лікує сірчані пробки, риніт, гайморит, гострий тонзиліт, фарингіт і отит.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-15
Оториноларинголог
Потапенко Владислав Вадимович
Лікар Штельмах Галина Костянтинівна – отоларинголог. Досвід роботи 29 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Надає кваліфіковано допомогу у лікуванні риніту, гаймориту, травм гортані. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Проводить лікування дорослих та дітей.
вул. Олега Антонова, 29
Сімейний лікар
Сельцова Юлія Валеріївна
Я — лікар загальної практики – сімейної медицини з понад 8-річним досвідом. Працюю як з дорослими, так і з дітками від народження. Моя робота — не лише лікувати, а й підтримувати, пояснювати й допомагати зберігати здоров’я. Завжди намагаюся бути уважною до кожного, вислухати й знайти рішення разом. Я постійно навчаюся, слідкую за новими підходами в медицині та щиро вірю, що профілактика — найкраще лікування.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 9