Заболотна Марина Леонтіївна
Акушер-гінеколог, мамолог
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Лікар акушер-гінеколог, мамолог, кандидат медичних наук має 35 років стажу з них 30 років роботи в пологовому будинку. Марина Леонтіївна володіє класичними хірургічними методиками, усіма методиками малих операцій та новітніми технологіями в естетичній гінекології: ниткова пластика, звуження та біоревіталізація гіалуроновою кислотою, введення біоідентичних пілет
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Катерина
21 грудня '19р.
Марина Леонідівна дуже чемна людина. Прийшла до неї за порадою, та залишилася на лікування. Сьогодні я вже ходжу до неї с приводу вагітності. Дуже імпонує її відкритість, доброта та турбота. Іноді здається, що вона моя мама. Прекрасний спеціаліст!
Карина
03 грудня '22р.
Чудовий лікар
Дуже сподобалося ставлення ☺️
21 січня '21р.
Прекрасный специалист и человек! Шесть лет уже мой доктор, никогда не назначит лишнее обследование или не нужное лечение! Самый счастливый момент моей жизни - рождение сына, произошел при непосредственном участии Марины Леонидовны, чему я безмерно рада! Это были самые замечательные роды, которые всегда вспоминаю с трепетом и улыбкой! Просто ЛУЧШАЯ!!!!
Svetlana
- Лікування молочниці
- Ведення вагітності
- Консультація мамолога
- Кольпоскопія
- Закінчила Вінницький державний медичний університет за Спеціальністю «Лікувальна справа» у 1989 році.
Акушер-гінеколог, мамолог надає послуги
- Кольпоскопія,огляд,лікуквання,
- пластичні гінекологічні операції,
- введення біоідентичних пілет.
Акушер-гінеколог, мамолог займається лікуванням захворювань
- доброякісні захворювання гінекологічні
- порушення оваріально-менструального циклу
- контрацепція
- запальні захворювання зовнішніх та внутрішніх статевих органів
- аномальні маткові кровотечі.
Схожі спеціалісти:
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог