Дитячі урологи в Вінниці
Кочура Владислав Ігорович
Чому я працюю лікарем?
З дитинства мріяв стати лікарем, хотів
допомагати людям профілактувати та лікувати
захворювання. Було бажання надавати
допомогу не тільки медикаментозно, але й
використовуючи хірургічні методи, а також
добрим словом !!! Тому що, як сказав М.В
Бехтерев :" Якщо після розмови з лікарем, людині стало не легше, то це не лікар "
Педіатр
Панасюк Анастасія Олександрівна
Чому я працюю лікарем? Працюючи лікарем-педіатром, я відчуваю себе частиною чогось більшого і важливішого, ніж просто робота. Я завжди прагнула бути підтримкою для дітей, допомагати їм розвиватися, стати здоровими та щасливими. Відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками - це щось унікальне і водночас відповідальне. Я вірю, що кожне дитинство повинно бути повним радості, здоров'я та можливостей, і я готова докладати зусиль, щоб зробити це можливим. Робота лікарем-педіатром дозволяє мені бути на передовій в охороні здоров'я майбутнього покоління і вносити позитивні зміни в їхні життя.
Бондаренко Мирослава Сергіївна
Чому я працюю лікарем?
Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.
Сімейний лікар
Шкурак Оксана Анатоліївна
Лікар ІІ категорії з 16-ти річним досвідом роботи.
вул. Соборна, 20