Дитячі дерматологи в Вінниці
Консультація дитячого дерматолога в клініці «Каб. Мельникова» | 600800 |
Консультація лікаря дерматолога( дитячого) в клініці «Радамед» | 360 |
Лікар Мельник В. В. спеціалізується на лікуванні захворювань дерматовенерологічного профілю, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить терапію висипів на шкірі, псоріазу, екземи, дерматиту, грибкових уражень та захворювань, що передаються статевим шляхом. Проводить комплексні обстеження та профілактичні огляди. Брав участь у практичних та наукових конференціях.
Лілія Чирун
22 жовтня '24р.
Завдяки відгукам потрапили на прийом до Володимира Васильовича, тому й вирішила написати свій. У дитини проблеми вже три роки. Консультацією задоволені, чудовий лікар, професіонал своєї справи і просто приємна людина. Після огляду нарешті був...
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Вінниця
вул. Магістратська, 3/7 (кол. 1 Травня)
Дерматолог
Доктор Кравцова Ірина Петрівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі дерматології, займається вивченням будови, функцій і захворювань шкіри. Проводить консультації для пацієнтів з різними ураженнями шкіри Лікує вугровий висип, кропив'янку, грибкові ураження шкіри, атопічний дерматит, екзему.
Климчук Светлана Сергеевна
вул. Пирогова, 34
Кочура Владислав Ігорович
Чому я працюю лікарем?
З дитинства мріяв стати лікарем, хотів
допомагати людям профілактувати та лікувати
захворювання. Було бажання надавати
допомогу не тільки медикаментозно, але й
використовуючи хірургічні методи, а також
добрим словом !!! Тому що, як сказав М.В
Бехтерев :" Якщо після розмови з лікарем, людині стало не легше, то це не лікар "
Сімейний лікар
Чернецька Руслана Вікторівна
Чому я працюю лікарем? Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Педіатр
Панасюк Анастасія Олександрівна
Чому я працюю лікарем? Працюючи лікарем-педіатром, я відчуваю себе частиною чогось більшого і важливішого, ніж просто робота. Я завжди прагнула бути підтримкою для дітей, допомагати їм розвиватися, стати здоровими та щасливими. Відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками - це щось унікальне і водночас відповідальне. Я вірю, що кожне дитинство повинно бути повним радості, здоров'я та можливостей, і я готова докладати зусиль, щоб зробити це можливим. Робота лікарем-педіатром дозволяє мені бути на передовій в охороні здоров'я майбутнього покоління і вносити позитивні зміни в їхні життя.