Сторінка 2. Лікарі гепатологи в Києві (Печерський район)

Олена Устіч
Найкращий терапевт з усіх, кого знаю
Має 4 роки практичного досвіду та більше 1000 вдячних пацієнтів. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Закінчила медичний університет Богомольця та отримала там додаткову післядипломну освіту.
Терапевт, сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій травної, серцево-судинної, дихальної та сечовидільної систем. Консультує з питань вакцинації. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, грипом, хронічним бронхітом, пневмонією, тонзилітом, анемією, аритмією і гастритом.
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями травної, дихальної та серцево-судинної систем. Лікує артеріальну гіпертензію, атеросклероз, гастродуоденіт, анемію вагітних, панкреатит, ГРВІ, постковидний синдром, холецистит, синдром подразненого кишечника та інші патології.
Київ вул. Михайла Омеляновича-Павленка 19 А м.Арсенальна107м.Печерська167
Сімейний лікар
Сімейний лікар Бобрусенко Ганна Юріївна закінчила у 2018 Запорізький медичний університет та військову кафедру, вивчала екстрену медицину та оперативну хірургію. Має досвід роботи сімейного лікаря, працюючи за 20 км від фронту, приймала участь в евакуації та надані невідкладної допомоги населенню, ризикуючи своїм життям заради благополуччя людей. На сьогоднішній день лікарка активно набирає пацієнтів, підписуючи з ними декларації. ЇЇ мета : допомогти кожному хворому покращити своє здоров’я.
Консультація 600/400 грн.