Сторінка 5. Лікарі хірурги в Києві (метро Мінська)

Саша
Получилось, что я в плановом порядке воспользовался помощью Владимира Георгиевича. Хороший хирург, который профессионально выполняет свою работу.
Владимир Григорьевич - отличный специалист. Рекомендую всем
15 грудня '16 г.
Анастасия
Мне все понравилось. Лечение было эффективным.
04 серпня '16 г.
Максим
К доктору Меркотан попал случайно, и не пожалел — врач хороший, толковый. Очень благодарен за проведенное лечение.
12 вересня '16 г.
Хірург, Проктолог
Доктор Меркотан В.Г. спеціалізується на лікуванні патологій за профілем герніології, гнійно-септичної хірургії, проктології. Займається лікуванням захворювань хронічної і гострої анальної тріщини, видаленням грижі черевної стінки, доброякісні утворення шкіри і м'яких тканин.
Гінеколог-хірург
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань консервативними та хірургічними методами. Виконує вишкрібання порожнини матки, бужування цервікального каналу, міомектомію. Проводить установку пессарія при вагітності, вульвектомію, розсічення синехій, видалення шийки матки та кіст яєчників.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-хірург. Спеціалізується на видаленні зубів, малоінвазивних методик атипового видалення зубів мудрості, ретинованих зубів. Лікар проводить зубозберігаючі операції, пластику м'яких тканин, одноетапні та двоетапні імплантації, кістково-пластичні операції та ін.
Хірург
Лікар-інтерн-хірург, проктолог
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 21 корпус 14 м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Інтерн-хірург, проктолог, ендоскопіст
Хірург, УЗД-фахівець