Лікарі хірурги в Києві (метро Мінська)

Фільтр: (Знайдено 5 лікарів 9 відгуків) Сортування
Оксана
Авершин Валерий Иванович сделал в Луганске в больнице УМВД мне операцию по удалению кисты,а я была на тот момент беременной. Спасибо огромное,что он сохранил мне беременность и это его первая на тот момент операция во время беременности. Это было еще в 1999 году.,я ему очень благодарна,спасибо что вы есть!
лечилась у нее с постоянными гайморитами. результатами лечения довольна. советую врача всем своим знакомым.
07 червеня '19 г.
Мария
Татьяна Юрьевна оперировала мне искривление носовой перегородки. Операция прошла удачно, после нее восстановилась достаточно быстро. Несколько дней был отек конечно, но потом как начал спадать, я получила небывалое удовольствие от того, что дышу полной грудью! Невероятно хорошо!
05 червеня '19 г.
Диана
Огромное спасибо Татьяне Юрьевне за проведенную операцию, за ее профессионализм и отдачу. Наконец то теперь я живу без насморка и могу свободно дышать! Этого не могли добиться многие врачи до Татьяны Юрьевны
17 листопада '17 г.
ЛОР-хірург, пластичний хірург, експерт в області ЛОР-хірургії в Україні
Доктор Запорожець Т.Ю., має вищу категорію, кандидат медичних наук. Проводить амбулаторний прийом ЛОР пацієнтів з гострими і хронічними запальними захворюваннями вуха, горла, носа і гортані. Надає весь спектр ургентних операція на ЛОР органах і малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух.
Хірург
Хірург вищої категорії, проводить оперативне втручання при жовчнокам'яних захворювань, грижі передньої черевної стінки, видаленням кісти і доброякісні новоутворення матки і придатків, порушення прохідності маткових труб. Доктор Авершин В.І. організатор охорони здоров'я першої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук, доцент.
хірург, онкохірург
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Дитячий хірург, дитячий уролог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань, які відносяться до дитячої хірургії та урології. Виконує операції на уретрі, операції з видалення каменю з сечоводу, обрізання крайньої плоті. Постійно освоює нові методики оперативного лікування, зокрема, в неонатології та лапароскопії. Є членом Асоціації дитячих хірургів України.
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург