Сторінка 2. Лікарі кардіологи в Києві (метро Лісова)

Тамара
Не молодий вік здебільшого приносить з собою безліч проблем із здоров'ям. Я почала страждати на Гіпертонічну хворобу уже як 5 років. Постійно перепади артеріального тиску жахливо відображаються на самопочутті. Постійно лікуюся у Оксани Сергіївни. Дуже задоволена своїм лікарем! Добра та чуйна людина та висококваліфікований професіонал. Наснаги Вам у вашій не легкій праці! Рекомендую!
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Оксана Сергіївна - лікар кардіолог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Лікар проводить ехокардіографію + доплерографію серця, судин, електрокардіограму (ЕКГ) + опис, тощо.
Кардіолог
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Кардіолог, ревматолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області кардіології, ревматології. Веде консультативні прийоми ревматолога. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи, а також патологій ревматичного характеру.
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця") м.Дарниця136м.Лісова449
Лікар загальної практики, кардіолог
Регулярно відвідує та бере участь у роботі профільних конференцій, наукових конгресах Щоденно читає статті за власним фахом, віддає перевагу першоджерелам Приймає участь у вебінарах, консиліумах Вільне володіння англійською мовою, веде прийом англомовних пацієнтів
Консультація 750/900 грн.