Сторінка 2. Лікарі урологи в Києві (метро Контрактова площа)

Артем
У Панфилова Дениса Эдуардовича наблюдался долго. Мне кажется он собрал мою мочеполовую систему заново. Это конечно шутка, но специалист действительно мне помог. Разобрался в вечной причине боли и дискомфорта. Теперь я живу припеваючи!
02 липня '18 г.
Олег
Панфилов Денис Эдуардович мой гуру в вопросах урологии. Сколько воспалительных заболеваний я перенес. А врач нашел причину их развития, назначил схему лечения которая помогла раз и навсегда. Вот это я понимаю, специалист!
29 червеня '18 г.
Андролог, уролог, УЗД-фахівець
Уролог, андролог. Надає послуги діагноста. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань урологічного профілю, в тому числі репродуктивної і еректильної дисфункції, зниження лібідо у чоловіків. Проводить УЗД нирок, сечового міхура, органів калитки і передміхурової залози.
Уролог, лікар УЗД
Доктор займається лікуванням захворювань сечовидільної системи та інфекцій, що передаються статевим шляхом, виконує різні процедури, в тому числі: бужування уретри, видалення гострих кондилом, масаж передміхурової залози і т.д. Проводить лікування імпотенції, еректильної дисфункції.
Лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування венеричних захворювань, хвороб сечостатевої системи, чоловічої статевої системи. Закінчив Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.