Сторінка 2. Лікарі педіатри в Києві (Дніпровський район)
Знайдена 41 лікар
3 відгука
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Нам порекомендовали знакомые Ирину Васильевну как одного из лучшых педиатров! Вы знаете и не ошиблись,у нас есть с чем сравнить были у многих от самых дорогих до самых дешёвых!могу сказать одно огромная ей благодарность,она врач с большой буквы!Рекомендую!
Вета
Наблюдаемся у нее чуть ли не с рождения, ни с какой плохой стороны за два года себя не показала. Рекомендуем
18 грудня '16 г.
Педіатр, Неонатолог
Доктор Тимошенко Ірина Василівна має другу лікарську категорію в педіатрії. Також компетентна в неонатології. Лікує новонароджених і дітей аж до вісімнадцяти років. Надає ряд діагностичних, лікувальних та профілактичних послуг, проводить консультації і огляди. Лікує інфекції, віруси і запалення в неускладненій формі.
Педіатр
Веде консультативний прийом пацієнтів, займається діагностикою та лікуванням захворювань: вітрянка (вітряна віспа), гастрит, грип, краснуха, нежить (риніт), пневмонія і ін. Вільно володіє англійською та італійською мовами.
Педіатр, алерголог
Педіатр-алерголог спеціалізується на дослідженнях гіперреакції імунної системи на зовнішні подразники у дітей. Консультує в якості обох спеціальностей. Проводить комплексні огляди, робить алергічні проби. Займається лікуванням всіх видів алергічних реакцій, включаючи шкірні висипання, свербіж, набряки і риніти. Також лікує бронхіальну астму.
Педіатр
Доктор Бугайова Олена Іванівна має вищу лікарську категорію в педіатрії. Спеціалізується на наданні невідкладної медичної допомоги дітям. Також веде консультативний прийом, лікує хвороби внутрішніх органів гастроентерологічного, пульмонологічного та кардіологічного профілів. Оглядає, пише висновок, призначає лікування або, за показаннями, направляє до вузькоспеціалізованих лікарям.
Сімейний лікар, ендокринолог
Сімейний лікар спеціалізується на лікуванні хвороб загального спектру. Здійснює повний огляд, збирає анамнез, призначає діагностичні методи. Лікує гострі респіраторні та вірусні захворювання, грип. Також лікар спеціалізується на ендокринології. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань ендокринної системи, пов'язаної з гормонами та обміном речовин.
Консультація 700/750 грн.
Остапенко Людмила Евгеньевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Вакцинаторам, неонатолог, педіатр, УЗД діагност
Лікар спеціалізується на проведенні планової вакцинації. Визначає загальний стан дитини за допомогою лабораторних та інструментальних досліджень. Спеціалізується на планових оглядах дітей першого року життя. Консультує з питань харчування і виховання.
Вакцинаторам, Неонатолог, Педіатр
Лікар спеціалізується в області вакцинологии, неонатології та педіатрії. Консультує з питань догляду за дітьми, грудного вигодовування. Займається складанням індивідуальних графіків щеплень. Лікує інфекційні патології, хвороби дихальної та травної систем у дітей.
Вакцинатор, Педиатр
Специалист проводит диагностику, терапию и профилактику различных патологий у детей до года, оценивает психофизическое состояние ребенка, дает рекомендации по питанию и уходу. Выполняет внутримышечные и внутривенные инъекции, разрабатывает графики вакцинации.
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Губина Ирина Владимировна
Лікар лікує різні захворювань у дітей з народження і до 18 років. Здійснює спостереження дітей з поєднаною патологією шлунково-кишкового тракту і харчовою непереносимістю (глютен, лактоза). Приймає дітей з захворюваннями стравоходу, кишечника, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.