Лікарі педіатри в Києві (Дніпровський район)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 2 відгука) Сортування
Светлана
Мне тяжело пришлось после родов, моё состояние оставляло желать лучшего, ещё и появились проблемы с грудью. Инна Васильевна консультировала меня относительно грудного вскармливания. Я не пожалела, что к ней обратилась. После консультации мои дела улучшились, я начала кормить ребёнка правильно.
12 квітня '17 г.
Кристина
Инна Васильевна делала первые вакцинации моему ребёнку. Качалуба сделала всё быстро и профессионально, сынок даже не успел понять, что произошло. Она проконсультировала нас по поводу других вакцинаций. В дальнейшем, все следующие вакцинации мы планируем делать в Инны Васильевны.
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Лікар лікує різні захворювань у дітей з народження і до 18 років. Здійснює спостереження дітей з поєднаною патологією шлунково-кишкового тракту і харчовою непереносимістю (глютен, лактоза). Приймає дітей з захворюваннями стравоходу, кишечника, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Педіатр, гастроентеролог
Доктор Качалуба Інна Василівна спеціалізується в області педіатрії. Постійно консультує молодих батьків щодо грудного вигодовування, виховання та догляду за дитиною. Займається оцінкою фізичного і психологічного розвитку дитини. У своїй роботі користується сучасними терапевтичними методами. Проводить профілактичні заходи, діагностує і лікує захворюваня у дітей.
Педіатр, дієтолог, дитячий гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії різних захворювань у дітей і підлітків. Займається діагностикою та лікуванням соматичних патологій у дітей. Консультує з приводу харчування вагітних і мам під час грудного вигодовування. Приймає пацієнтів з хронічним бронхітом, ГРВІ, пневмонію, гастритом, циститом, харчовими отруєннями.
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264