Сторінка 2. Лікарі терапевти в Харкові (метро Держпром)

7,0
Олеся
За той невеликий період часу я помітила, що лікування, призначене Тетяною Миколаївною допомагає. Крім того консультація проходить у невимушеній обстановці, все тому що лікар дуже приємна людина, викликає довіру та прихильність до себе, як до спеціаліста. Висококваліфікований спеціаліст!
Дарина
Я вже у досить літньому віці. І з часом все частіше почала хворіти. реагую на зміни погоди, постійно підвищується артеріальний тиск. Змінила дуже багато лікарів, зазвичай трапляються хамовиті та не дуже хороші спеціалісти. Але одного разу потрапила на прийом до Тетяни Анатолівни. Хочу підмітити що вона вирізняється з поміж інших своїм професіоналізмом та уважним ставлення. Тепер буду звертатися лише до неї.
Кардіолог, терапевт
Специализируется на диагностике, лечении заболеваний сердца и сосудов, а также общего состояния пациента.
Надає консультативний прийом, зняття і розшифровка ЕКГ, ведення хворих у денному стаціонарі, виїзд додому.
Профілактика, діагностика та лікування захворювань терапевтичного профілю.
Діагностика та лікування внутрішніх хвороб, комплексне підтримання здоров'я пацієнта, зняття і розшифровка ЕКГ.
Ведення пацієнтів терапевтичного профілю і суміжних спеціальностей. Амбулаторний прийом проводить з використанням сучасних методів діагностики, лікування та профілактики.
Алерголог, терапевт
Веде амбулаторний прийом пацієнтів з різного виду алергічними реакціями, займається лікуванням, профілактикою, діагностикою причин виникнення захворювань.
Сімейний лікар, Терапевт
Лікар-терапевт, фахівець в області сімейної медицини. Проводить профілактичні і діагностичні огляди для пацієнтів різного віку, на основі зібраного анамнезу становить індивідуальний план лікування для кожного хворого. Займається терапією порушень шлунково-кишкового тракту та сечовидільної системи, надає допомогу при загостренні хронічних недуг. Крім того, Людмила Володимирівна компетентна в питаннях пульмонології та кардіології.
Харків пр-т Незалежності, 10 (пр-т Правды) м.Університет21м.Держпром53
Кардіолог, терапевт