Сторінка 13. Урологи в Києві

Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Сергей
Огромное спасибо за вложенный труд в мое лечение!
31 травня '16 г.
Андрей
Грамотный врач, адекватное лечение. Рекомендую.
17 липня '16 г.
Дмитрий
Молодой, но очень грамотный спец. Есть с чем сравнить. Сделал мне операцию на рецидив. Вывел из болезни полностью. Рекомендую
23 травня '17 г.
Василий Н.
В лице Александра Анатольевича нашел понимающего человека и превосходного специалиста. Для меня то, что он смог меня вылечить, - что-то похожее на чудо. Безмерно благодарен!
Андрій
Звертався до лікаря з проблемами сечового міхура. Вдячний за допомогу. Зараз я почуваюся добре. Завдяки лікуванню налагодилось життя.
Шелудченко Микола Костянтинович - лікар-уролог вищої категорії з великим досвідом, приймає пацієнтів в "Оксфорд Медікал" в Ірпені на вул. Університетська 2/1, корп.3. Спеціалізується на лікуванні передчасного сім'явиверження, еректильної дисфункції, варикоцеле, циститу, пієлонефриту, баланіту та баланопоститу, безпліддя в чоловіків і сечокам'яної хвороби. Микола Костянтинович надає кваліфіковану допомогу і застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Запишіться на прийом для професійного урологічного обстеження та лікування.
Київ м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Має 4 роки практичного досвіду та більше 1000 вдячних пацієнтів. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Закінчила медичний університет Богомольця та отримала там додаткову післядипломну освіту.
Лікар спеціалізується в області урології. Лікує простатит, цистит та уретрит. Приймає пацієнтів з будь-дисфункцією сечовипускання, патологічними виділеннями з уретри, гострої або ниючий біль в області паху, попереку або нижній частині живота.
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Приймає пацієнтів з пупковими і паховими грижами, фимозом, гемангіомами і іншими новоутвореннями. Займається розкриттям гнійників, лікуванням опіків і ран. В роботі використовує сучасні методики.
Уролог, онкоуролог
Андрій Стефанович - кваліфікований уролог, який займається всебічної терапією уропатологій запального і інфекційного характеру, сечокам'яної хвороби, всього спектра ІПСШ, андрологічних порушень, діагностикою та терапією онкопатологій в урології
Уролог, дерматовенеролог
Доктор лікує широкий спектр урологічних захворювань. Для уточнення діагнозу призначає УЗД, лабораторні аналізи та КТ. Приймає пацієнтів із сечокам'яною хворобою, пієлонефритом, циститом, уретритом, простатитом. Також успішно лікує гострі та хронічні дерматози, інфекційні та паразитарні захворювання шкіри.
Уролог, дитячий уролог
Я лікар-уролог та співзасновник сімейної клініки «DIMEDA». Займаюсь лікуванням пацієнтів з урологічною патологією, як дорослих, так і дітей.
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Уролог, УЗД-фахівець
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Хірург дитячий, уролог дитячий
Лікар проводить консультації дітей з хірургічною та урологічною патологією будь-якої складності. Також проводить оперативні втручання більшості дитячих хірургічних хвороб. Лікар займає посаду асистента кафедри Донецького Національного медичного університету: має досвід викладацької діяльності медичного ВНЗ клінічної кафедри, яка складається з педагогічної, лікувальної та наукової праці. Є автором друкованих наукових робіт, в тому числі у виданні SCOPUS та в наукометричних виданнях України.