Сторінка 22. Лікарі в Києві (метро Тараса Шевченко)

Фільтр: (Знайдено 215 лікарів) Сортування
Хірург, судинний хірург, флеболог, лікар УЗД
Семенов Антон Вадимович володіє сучасними методами діагностики і лікування захворювань судин, варикозної хвороби вен нижніх кінцівок, гриж передньої черевної стінки, захворювань підшкірної жирової клітковини. Спеціалізується на лікуванні телеангіоектазій і ретикулярного варикозу за допомогою таких сучасних методик як CLACS і мікросклеротерапія, а також займається питаннями лазерної корекції рубців.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
Клінічний психолог
Лікар дерматовенеролог. Анастасія Юріївна спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як акне, розацеа, псоріаз, атопічний дерматит, екзема, себорейний дерматит, грибкові захворювання шкіри та нігтів, випадіння волосся та інші.Також лікар надає послуги з аппаратної косметології.
Огляд та лікування пацієнтів з патологією ЛОР-органів, розкриття паратонзилярних абсцесів, фурункулів присінку носа. Проведення ушивання м’яких тканин обличчя, вуха, редресацію кісток носа. Промивання лакун піднебінних мигдаликів, промивання порожнини носа по Проетцу.