Лікарі проктологи в Києві (метро Сирець)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 7 відгуків) Сортування
Malvina
Була вдало прооперована Русланом Володимировичем з приводу задавненоі патології. Дуже вдячна лікарю за золоті руки та підтримку перед операцією, під час операції та після. Бажаю Вам міцного здоровʼя! Безмежно вдячна Руслану Володимировичу.
Соболь Яна
Прийшов на консультацію, лікар мене оглянув. Отримав зрозумілий опис моєї ситуації. Здав аналізи і Руслан Володимирович провів операцію. Боляче не було. Швидко і акуратно. Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Дякую!
Клавдия Р.
Лікар все дуже акуратно, та обережно робить. Мені дуже сподобалося. Дуже позитивна людина, приємне обличчя, настрій завжди гарний, завжди заспокоїть. Хороший спеціаліст, розуміє і входить в положення будь-якої людини. Рекомендую!
Александра
Добрый вечер.Мой отзыв будет максимально положительным на самый высший бал. Молодой специалист Александр Константинович не единожды решал в кратчайшие сроки мои проблемы.Процесс и результат операции прошли быстро, востановилась в кратчайшие сроки благодаря правильно подобранному лечению. Сейчас снова нуждаюсь в помощи врача-проктолога и имея вариант пойти по страховке к другому врачу или выбрать своего врача, результат работы которого я знаю, но за полную оплату - мой выбор станет в сторону Чихрадзе Александра Константиновича.
Хірург, проктолог, флеболог
Лікар займається лікуванням захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Виконує весь спектр лапароскопічних операцій на органах черевної порожнини. Спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, анальних тріщин, варикозу нижніх кінцівок і патологічних змін молочної залози. В роботі застосовує сучасні методики.
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3) м. Нивки4011
Проктолог, хірург
Лікар здійснює прийом пацієнтів із проктологічними захворюваннями. Лікує геморой, анальні тріщини, парапроктити, грижі, холецистити, апендицити. Здійснює видалення гемороїдальних вузлів лазером, радіохвильовим ножем. Виконує видалення поліпів анального каналу прямої кишки та видалення прямокишкових, ректовагінальних нориць.
Проктолог, хірург
Лікар-хірург, проктолог, проводить оперативні втручання, за допомогою сучасного обладнання. Провела багато операцій з видалення поліпів, новоутворень аноректальної області, анальних тріщин за допомогою лазерної та радіохвильової хірургії.