Сторінка 19. Лікарі в Києві (Святошинський район)
2 відгука
Юрий
Дуже сподобалося, все добре було. Дуже уважний, відразу вник в проблему. І я думаю. що я її вирішу. Після сеансу у мене з'явилася така надія. Планую неодмінно прийти на повторні консультації. Спеціаліст кваліфікований! Рекомендую!
Я був на прийомі у Дмитра, і з повною упевненістю можу сказати, що ціна того варта! Дмитро мене не тільки вислухав, поспілкувався і призначив лікування, але і провів зі мною дуже корисні вправи! Результат був відразу, в перший день. Дякую!
Психіатр, Нарколог, психотерапевт
Доктор Савенко Дмитро Вікторович лікар вищої категорії спеціалізується в психіатрії, психотерапії і наркології. Надає послуги в допомозі при стресах, порушеннях сну, тривоги, депресії, сімейних, міжособистісних проблемах, сексуальних розладах, зниженні маси тіла. Так само робить супровід при соматичних, психічних, психосоматичних розладах. Робить підбір індивідуальних методів лікування з урахуванням конфіденційності, анонімності, допомагає після попередніх невдалих спробах лікування.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Фастовец Яна Валерьевна
Лікар проводить гінекологічні огляди, кольпоскопію, мамологічне обстеження, бере урогенітальні аналізи і виконує біопсію шийки матки та ендометрію. Займається веденням вагітності низького та середнього ризику, контролюючи стан матері та плода за допомогою УЗД органів малого тазу та інших діагностичних методів. Приділяє увагу як традиційній, так і естетичній гінекології — проводить плазмотерапію (PRP, PRF), ін'єкційну контурну пластику, інтимні пілінги, застосовує CO₂-лазер для корекції різних станів.
Щелепно-лицевий хірург, стоматолог
Панченко Владимир Николаевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Хірург, проктолог, судинний хірург, пластичний хірург
Карпенко Александр Викторович
Лікар-проктолог, хірург проводить лапароскопічні та відкриті операції в абдомінальній хірургії та гінекології, колопротологічні операції, виконує накладання міжкишкових анастомозів, операції при спайковій кишковій непрохідності. Також лікар-проктолог проводить грижосічення при пахових, пупкових, стегнових, вентральних грижах власними тканинами та застосуванням сітчастого трансплантата.
Ендоскопіст
Старкова Ирина Владимировна
Лікар здійснює ендоскопічні дослідження (гастроскопії, колоноскопії) дорослим та дітям з 10 років, бере біопсії, проводить тест на хелікобактер.
Гінеколог
Мухин Сергей Владимирович
Флеболог
Мельничук Глеб Олегович
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Федоренко Ирина Васильевна
Офтальмолог, ретинолог та лазерний хірург, дитячий офтальмолог
Мамилов Владислав Викторович
Записатися на прийомЗа місяць записано 3 пацієнта