Сторінка 16 Дитячі стоматологи в Києві

Стоматолог, терапевт, дитячий ендодонтист, хірург
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубних патологій у дорослих та дітей. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, флюсом, пародонтитом, пародонтозом, гінгівітом та іншими захворюваннями. Виконує чистку зубів, встановлює пломби та лікує кореневі канали. Проводить видалення постійних та молочних зубів.
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей із захворюваннями зубів і ясен. Проводить чистку та відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, пародонтоз, стоматит та гінгівіт. Виконує пломбування кореневих каналів. Консультує з питань вибору паст.
Стоматолог, ендодонтист
Лікар-стоматолог ендодонтист 6 років досвіду роботи Спеціалізація: Професійна діагностика та лікування кореневих каналів зубів. Освіта та підвищення кваліфікації: Закінчив профільну стоматологічну освіту, постійно вдосконалює знання та навички, проходячи курси з ендодонтії та сучасних методів лікування зубів. Брав участь у курсах під керівництвом провідних спеціалістів. Професійний підхід: Індивідуально підходить до кожного пацієнта, використовує сучасні технології та матеріали для забезпечення максимально якісного та безболісного лікування.
Стоматолог- терапевт
Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка) м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Стоматолог-ортопед, стоматолог
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3) м.Нивки4011
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.
Дитячий лікар-стоматолог
ОСВІТА Національний медичний університет імені О. О. Богомольця НАПРЯМКИ РОБОТИ - адаптація дитини в стоматологічному кабінеті, лікування у формі гри; - лікування та видалення молочних зубів; - художні реставрації зубів, установка дитячих коронок; - навчання дитини гігієні ротової порожнини; лікування уві сні
Стоматолог, ортопед, терапевт
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Дитячий стоматолог
Моя мета, як лікаря, — не тільки надати якісне лікування, але й створити теплі, дружні відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками. Найбільша нагорода для мене — це бачити здорові та радісні посмішки ваших дітей.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255