Сторінка 14 Дитячі стоматологи в Києві
Стоматолог – терапевт, стоматолог-ортодонт
Черниш Вікторія Владиславівна
Закінчила Національний медичний університет ім.О.О. Богомольця
Проводить ортодонтичний та терапевтичний прийом:
Лікування патологій прикусу у концепції ортотропії.
Діагностика та лікування патологій прикусу дітей та дорослих знімними та незнімними ортодонтичними апаратами (пластинками).
Лікування на брекет-системамах.
Профілактика патологій прикусу.
Професійна гігієна, навчання правильного догляду за ротовою порожниною та підбір засобів гігієни.
Профілактика карієсу у дітей та дорослих.
Лікування карієсу та його ускладнень у дітей та дорослих.
Прямі естетичні реставрації всіх груп зубів.
Лікар стоматолог
Колесникова Ірина Володимирівна
-лікар-стоматолог терапевт (лікування, реставрація зубів)
-хірург (видалення)
-дитячий стоматолог
-лікування дітей під наркозом
Булавина Анна Юрьевна
Лікар займається професійним чищенням зубів, пломбуванням, художньою реставрацією, шинуванням зубів, відбілюванням, герметизацією фісур, лікуванням зубів у дітей.
Стоматолог-ортопед
Шемендюк Виталий Владимирович
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м. Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Назаренко Евгений Юрьевич
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Консультація Безкоштовно
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Лікар хірург-стоматолог, імплантолог
Борисюк Сергей Валерьевич
Лікар хірург-стоматолог, працює в сфері щелепно-лицьової хірургії, а також ортопедичної стоматології, володіє всіма методами протезування, включаючи імплантацію.