Сторінка 15 Дитячі стоматологи в Києві
Лікар стоматолог
Колесникова Ірина Володимирівна
-лікар-стоматолог терапевт (лікування, реставрація зубів)
-хірург (видалення)
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Назаренко Евгений Юрьевич
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Консультація Безкоштовно
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Лікар хірург-стоматолог, імплантолог
Борисюк Сергей Валерьевич
Лікар хірург-стоматолог, працює в сфері щелепно-лицьової хірургії, а також ортопедичної стоматології, володіє всіма методами протезування, включаючи імплантацію.
Моложанов Игорь Алексеевич
Стоматолог -терапевт, один з кращих стоматологів України, фахівець із захворювань слизової оболонки порожнини рота і тканин пародонту, дитячий стоматолог. Кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології. Головний консультант мережі стоматологічних клінік «Прайм». Досвід роботи (більше 30-ти років) дозволяє швидко і правильно поставити діагноз, скласти план лікування пацієнта, при необхідності провести лікування Є автором понад 60-ти публікацій за профілем, в тому числі 5-й навчально-методичних посібників, 2-х монографій.
Дитячий стоматолог
Новокшонова Ирина Николаевна
Ведучий дитячий стоматолог клініки. У своїй практиці застосовує лікувальні і профілактичні методики запобігання розвитку карієсу. Проводить лікування при гострій травмі зубів. Ірина Миколаївна є не лише кваліфікованим спеціалістом, а й чудовим психологом, який допоможе зберегти спокій дитини, яка відчуває страх перед відвідуванням кабінету стоматолога. Прекрасно знаходить спільну мову з дітьми, які мають негативний досвід спілкування зі стоматологами.