Лікарі отоларингологи (Сурдолог) в Києві (метро Поштова площа)

Сергей Костенко
Очень грамотный, чуткий и приятный врач. Рекомендую, не пожалеете
Думаю, що знайдеться мало людей, які б після консультації у лікаря отоларинголога Неділі Ірини Сергіївни , залишилися б не в захваті.Вона дуже розумна, вихована, з відчуттям такту , по справжньому співчуває своїм пацієнтам.І я вірю, що вона також від щирого серця бажає їм швидкого одужання,а не для галочки сказавши,як роблять інші.
30 червеня '18 г.
Платон
Лікар Неділя Ірина Сергіїївна чудовий лікар-отоларинголог.З першої нашої зустрічі стало зрозуміла, що ця людина на своєму місці і займається своєю справою.Вона детально оглянула моє горло, назначила деякі обстеження та прийнялась до лікування.Відразу ж попередила , що на це знадобиться час та терпіння .Все і справді пройшло і я тепер абсолютно здоровий завдяки їй!
Была в клинике первый раз, все понравилось! Очень хороший врач мне попался Лесница Юрий Владимирович, хочу выразить искреннюю благодарность за внимательное отношение. В его глазах есть то, что успокаивает пациентов, обнадеживая и оправдывая их надежды.
12 червеня '17 г.

На жаль,

за напрямком "Отоларинголог" лікарів в Києві біля зуп. метро Поштова площа на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати іншого відповідного спеціаліста в Вашому місті

Шукати лікаря!

Дитячий отоларинголог
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б р.Святошинський
Київ с. Софіївська Борщагівка, ул. Петровская, 1 (ЖК Барселона)
Лікар-отоларинголог (ЛОР)
Київ вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська) м.Лук'янівська215