Лікарі неврологи в Києві (метро Поштова площа)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 5 відгуків) Сортування
Ніна
Лікар має дуже високий професійний рівень, індивідуальний підхід, проводить всебічну та об’єктивну діагностику, максимально зрозуміло і чітко пояснює ситуацію. Рекомендую!
Очень хорошый специалист, нам посоветовали доктора и мы очень рады что к нему обратились! Рекомендую!
Игорь
Сначала обратился к окулисту, так как резко стал плохо видеть одним глазом. Но меня направили к неврологу. Евгений Александрович расспросил меня о других проявлениях. Я и подумать не мог, что покалывания в руках – это признак рассеянного склероза. Спасибо за своевременную диагностику!
27 грудня '16 г.
Послужной список врача впечатляет. Компетентность и квалификация не вызывают сомнений.
06 вересня '16 г.
Доктор медичних наук, професор, лікар невролог вищої категорії. Євген Олександрович - визнаний фахівець з лікування екстрапірамідних, нейродегенеративних і цереброваскулярних захворювань. Лікує хворобу Паркінсона, синдром Туретта, енцефалопатії, хвороба Альцгеймера, епілепсію, головні болі, запаморочення, порушення сну, больові синдроми, депресії та ін. Володар десятків грантів від міжнародних неврологічних товариств з метою підвищення кваліфікації за кордоном. Автор 170 наукових робіт.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-27
Консультація 2000 грн.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань центральної і периферичної нервової системи. Виконує паравертебральні блокади, пункцію спинномозкового каналу. Займається розшифровкою знімків КТ, МРТ, УЗДГ, ЕЕГ головного та спинного мозку. Має досвід роботи з невідкладними станами.