Сторінка 373. Приватні лікарі в Києві

Геннадий
Лікар надав якісну консультацію. Крім того що він все пояснював, надав дуже слушні рекомендації. Дотримання яких, значно покращило мій стан. Дуже хороший спеціаліст. Впевнений буду відвідувати його надалі. Однозначно рекомендую!
Юліан
Лікар сподобався. Говорили довго, більше години. Йшов на консультацію у похмурому настрої, лікар уважно вислухав мене, побесідував зі мною, призначив деякі препарати. Зараз почуваю себе значно краще.Спеціаліста однозначно рекомендую!
Справжній професіонал своєї справи! Уже декілька разів перетиналися з цим спеціалістом. Дуже задоволенні її роботою. З перших хвилин спілкування, помітно, що лікар дуже досвідчений та знає що робить. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
Гриша
Олена Геннадіївна просто відмінний спеціаліст. Про таких як вона, кажуть, людина на своєму місці. процедуру провела швидко, та з повним поясненням, що і для чого робить. Мені це дуже сподобалося, адже у інших лікарів, зовсім не так. Рекомендую!
Психіатр, нарколог, психотерапевт
Володимир Владиславович – спеціаліст у галузі психіатрії, наркології, консультує пацієнтів з різними видами залежностей, надає послуги у лікуванні алкогольної, наркотичної та інших видів залежностей. Займається детоксикацією як алкогольною так і наркотичною в умовах амбулаторного прийому та стаціонарного режиму. Використовує індивідуальний підхід під час проведення кодування пацієнтам із алкогольною залежністю. Займається проблемами діагностики та лікування психічних розладів, розладів унаслідок травматичного чи судинного ураження головного мозку, психічних розладів внаслідок вживання алкоголю та наркотичних речовин; розладів шизофренічного спектру, депресивних розладів, порушень невротичного та психосоматичного регістру, проявів психопатоподібної поведінки. Володіє методами надання невідкладної психіатричної та наркологічної допомоги; допомоги при епілептичному нападі та алкогольному делірії; галюцинаторних та маніакальних станах з вираженими ознаками агресії; нейролептичні ускладнення
Рентгенолог
Лікар Міщенко Олена Геннадіївна займається рентгеном легенів, органів грудної клітки, суглобів, кісток, всіх відділів хребта і шиї. Робить променеву діагностику, розшифровку отриманих результатів і досліджень. Є учасником асоціації радіологів України.
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16) м.Лук'янівська145м.Контрактова площа3216
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, репродуктолог, має ступінь кандидата наук. Ірина Костянтинівна займається лікуванням запальних процесів і ендокринних порушень жіночої репродуктивної системи, лікує безпліддя сучасними методами. Має значний стаж роботи. Звертатися за консультацій до лікаря необхідно при болях внизу живота, гормональних розладах, безплідді, при складних вагітностях, збої менструального циклу, захворюваннях ендометрія та шийки матки.
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Юлія Михайлівна Броварська — досвідчений лікар, який поєднує практику акушера-гінеколога з експертною спеціалізацією у репродуктології. Її стаж понад 25 років дозволяє надавати комплексну медичну допомогу на всіх етапах: від подолання безпліддя до ведення вагітності. Науковий ступінь кандидата медичних наук забезпечує глибокий, доказовий та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Юлія Михайлівна працює на засадах максимальної відкритості та детального роз’яснення всіх етапів лікування. Її мета — не лише застосувати високотехнологічні методи, але й забезпечити психологічний комфорт та впевненість пари на шляху до батьківства.
Консультація 1200/1300 грн.
Київ вул. Загорівська 1, літера Р-2 (територія обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238
Педіатр, кардіоревматолог
Лікар-педіатр, спеціалізується в областях кардіології та ревматології. Доктор медичних наук, спеціалізується на веденні малюків, які страждають хронічними патологіями суглобів і серця. У роботі завжди враховує індивідуальну вікову специфіку захворювань, підбирає щадне оптимальне, але ефективне лікування. Надає медичну допомогу також і при гострих станах. Займається розробкою власних індивідуальних методик і новаторських підходів в терапії.
Педіатр-неонатолог
Лікар Гойденко Ірина Олександрівна надає медичну допомогу найменшим пацієнтам, у тому числі новонародженим. Здійснює підтримку вагітних та нещодавно народжених пацієнток, веде консультативний прийом з питань вигодовування та догляду за малюком. Лікує пульмонологічні та алергічні хвороби у дітей раннього віку.
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Оксана Сергіївна - лікар кардіолог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Лікар проводить ехокардіографію + доплерографію серця, судин, електрокардіограму (ЕКГ) + опис, тощо.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці у кардіології, хірургії, урології, ендокринології, гастроентерології. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує доплерографію судин верхніх та нижніх кінцівок. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Сімейний лікар, УЗД-фахівець, гастроентеролог, кардіолог
Cпеціаліст проводить пальпацію, перкусію, аускультацію, вимірювання життєво важливих ознак, таких як артеріальний тиск, температура тіла, пульс і частота серцевих скорочень, інтерпретація лабораторних досліджень, зняття та розшифровка ЕКГ, УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура. Займається лікуванням та діагностикою гострих та хронічних захворювань: органів дихання, органів серцево-судинної системи, органів травлення; органів сечовидільної системи; вірусні захворювання (ГРВІ, грип, кишкова патологія інфекційного ґенезу); алергічні стани; обстеження перед вакцинацією тощо.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар проводить кольпоскопію, надають послугу ведення фізіологічної вагітності, ведення вагітності високого ризику. Займається лікуванням порушенням оваріо-менструального циклу, дисфункціональних маткових кровотеч, патологій ендометрію, СПКЯ, вагінітів різної етіології, ЗПСШ, диспареунії, патологій шийки матки.