Сторінка 248. Приватні лікарі в Києві

Галина
Лікар - професіонал. У моєї дити виникло захворювання за його профілем, та плануємо лікуватися у нього. Все пояснив, переваги одного методу операції перед іншим, ризики. Клініка нова, чиста, все за останнім словом техніки. Рекомендую.
Василина
Нещодавно довелося потрапити на прийом до цього лікаря. Все дуже сподобалося. Уважний та висококваліфікований спеціаліст! Все детально розпитала та направила на обстеження. Зараз проходжу курс лікування. Фахівця однозначно рекомендую.
Ніна
Дуже доброзичливо поставився до дитини, співчутливий, уважно вислухав. Як фахівець, має свою, сформовану, тачку зору на вирішення проблеми. Кваліфікований спеціаліст, та просто чудова людина. Результатами я залишилася задоволена.
Юліанна
Тривалий час я не могла завагітніти. З чоловіком вирішили звернутися за допомогою. Знайомі порадили Анну Олександрівну. Дуже хороший спеціаліст. Усім задоволенні! Зараз проходимо курс лікування призначений лікарем. Вдячні Вам!
УЗД-фахівець, репродуктолог
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики на всіх термінах вагітності, проводить огляд при багатоплідній вагітності з акцентом на специфічні ускладнення. Автор 50 публікацій.
Дитячий хірург
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гриж, кіст, доброякісні новоутворення (фіброма, папілома, гемангіома, лімфангіома) та інше.
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Лікар займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Проводить всі види ендодонтичного лікування пульпіту і його ускладнень. Спеціалізується реставрації молочних і постійних зубів, протезуванні молочних зубів дитячими коронками, лікуванні дітей під медикаментозним сном. Консультує з приводу гігієни порожнини рота.
Київ пр-т Берестейский (Перемоги), 63б м.Нивки146м.Берестейська106
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар спеціалізується на лікуванні запущених форм зубних патологій хірургічними методами. Займається одномоментної імплантацією, видаленням атипових зубів мудрості і доброякісних утворень. Виконує клаптеві операції, операції відкритого і закритого синус-ліфтингу.
Київ пр-т Берестейский (Перемоги), 63б м.Нивки146м.Берестейська106
Київ пр-т Володимира Івасюка, 8 (корп. 3) м.Оболонь2111м.Почайна348
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар Регеда С. І. спеціалізується в області ендокринної гінекології, оперативної гінекології, акушерства. З метою діагностики захворювань шийки матки застосовує такі методи, як кольпоскопія та УЗ-дослідження, володіє методами ендоскопічної гінекології. Застосовує у роботі консервативні методики лікувальної терапії гінекологічних патологій. Спеціаліст має більше п'ятдесяти наукових робіт, бере участь в розробці методичних рекомендацій.
Ортопед-травматолог
Лікар спеціалізується на первинних і планових оглядах новонароджених дітей. Надає допомогу при появі ударів, травм, розтягувань і переломів різної тяжкості. Працює з дисплазією кульшових суглобів. Схему терапії підбирає на підставі поставленого діагнозу.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар здійснює прийом пацієнток із захворюваннями статевої системи, проводить УЗ-діагностику органів малого тазу, кольпоскопію, біопсію, лікує запальні захворювання.
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Хірург дитячий, уролог дитячий
Лікар проводить консультації дітей з хірургічною та урологічною патологією будь-якої складності. Також проводить оперативні втручання більшості дитячих хірургічних хвороб.
Акушер-гінеколог, ендокринолог, лікар УЗД
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Має міжнародну сертифікацію Фонду Медицини Плода (FMF, London UK).
Гастроентеролог
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями травної системи. Успішно лікує гастрит, ГЕРБ, виразкову хворобу шлунка, холецистит, панкреатит і хвороби печінки. Для уточнення діагнозу призначає гастроскопію, колоноскопію, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини та лабораторні аналізи.