Сторінка 117. Приватні лікарі в Києві
Знайдено 5622 лікаря
4 відгука
Олександра
Кілька тижнів тому робила емболізацію маткових артерій у Олени Анатоліївни, в клініці Verum.
Попередньо я і відгуки почитала, і отримала розгорнуту консультацію у самої Власенко О.А.
Маю відмітити, що у Олени Анатоліївни я отримала відповіді на УСІ свої запитання на консультації, вона навела приклади зі своєї практики, що нівелювало мої страхи та побоювання. Ми на консультації підібрали необхідні види самих емболізаційного матеріалу, узгодили все. Лікар мене попередила про постемболізаційний синдром, дала рекомендації після, надіслала навіть інструкцію, що і як буде проходити, що взяти з собою.
Такі речі я ціню, тому на саму операцію їхала в спокійному стані. Ми, як пацієнти, завжди хвилюємося перед чимось невідомим і новим. Дякую Олені Анатоліївні за її професійність, людяне ставлення, злагоджену роботу команди.
Сама емболізація проходила в комфортній, надсучасній операційній. У Verum така операційна як найкраще підходить для проведення ЕМА.
28 серпня '24 г.
Александр
Специалист высочайшего класса, порядочный и грамотный доктор. Спасибо Вам за труд. Редко встретишь такого специалиста как Вы!
Татьяна Кривошапка
Огромная благодарность доктору гинекологу-эндокринологу Горловой Владиславе Евгеньевне за профессионализм, человечность, поддержку, внимательный и доброжелательный подход! Записала дочь подростка на профосмотр. Помогла справиться с волнением и осмотр прошёл комфортно. Лучший опытный и грамотный специалист! Владислава Евгеньевна, оставайтесь таким же прекрасным человеком и замечательным врачом, который поможет далеко не одному поколению пациентов. Рекомендую всем, кому нужна консультация гинеколога-эндокринолога.
29 серпня '21 г.
Ігор Олексійович
Выражаю огромную благодарность гинекологу Горловой Владиславе. Получила подробные ответы и разъяснения по всем интересующим вопросам. От общения с доктором остались только положительные эмоции. Рада что наконец-то и у нас на Троещине есть хорошая клиника с хорошими специалистами.
13 жовтня '21 г.
Ендоваскулярний хірург, Інтервенційний радіолог, Інтервенційний кардіолог, Судинний хірург
Лікар спеціалізується на селективній ангіографії та флебографії всіх судинних басейнів. Проводить ургентне стентування у хворих на гострий коронарний синдром. Виконує стентування коронарних артерій при ХІХС, ангіопластику та стентування ниркових артерій, артерій верхніх та нижніх кінцівок.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні патології шийки матки, лікуванні патологій щитовидної залози. Займається діагностикою та лікуванням безпліддя, у тому числі з використанням допоміжних репродуктивних технологій. Здійснює ведення коморбідних пацієнтів.
Терапевт, гастроентеролог
Лікар займається комплексним лікуванням хвороб органів травлення, дихальної, серцево-судинної, ендокринної та сечовидільної систем. Виконує електрокардіографію. Приймає пацієнтів з Covid19. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, рентген та комп'ютерну томографію.
Дитячий ендокринолог
Лікар спеціалізується в області дитячої ендокринології. Лікує ожиріння, цукровий діабет, порушення росту і порушення статевого розвитку у дітей, захворювання наднирників. Приймає пацієнтів з підвищеною нервовою збудливістю, зміною кольору шкірних покривів і випаданням волосся.
Консультація 2000 грн.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Серцево-судинний хірург
Доктор Дем'янчук Віталій Богданович займається інвазивних і малоінвазивним оперативним лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Проводить хірургічні операції зі встановлення штучного серцевого клапана. Займається усуненням коронарних судинних патологій.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар репродуктолог, акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування жіночого безпліддя, передчасного статевого розвитку, затримки статевого розвитку, хронічних запальних захворюваннях статевих органів та ін. Закінчив Вінницький державний медичний інститут ім. Н. І. Пирогова.
Сімейний лікар
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування щодо правил харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
Акушер-гінеколог, пренатальний діагност
Доктор Таран Олександра Іванівна спеціалізується в області гінекології, діагностики. Займається лікуванням молочниці, гарднереллеза. Консультує, проводить кольпоскопію.
Київ
вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет4728м.Вокзальна3216
Дерматовенеролог, дерматолог дитячий
Лікар-дерматолог виконує консультаційний прийом пацієнтів, проводить діагностику дерматологічних та венеричних захворювань, застосовує клініко-інструментальні обстеження. Видаляє доброякісні та вірусні утворення малоінвазивними методами. Бере активну участь у конференціях та семінарах з профільної тематики.