Сторінка 119. Приватні лікарі в Києві
4 відгука
Иван
Добрый день, хочу выразить огромную благодарность Николаю Марченко, занимаясь в спортзале я повредил позвоночник, смещение дисков. После моего обращения к данному специалисту он меня успокоил и назначил лечебный курс, после прохождения которого меня больш
Сніжана
Лікар ідеально все пояснює. Навіть не для медика, все стає зрозумілим. Консультація побудована грамотно. із знанням психології та індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Діагноз точний та ефективне призначене лікування. Дякую!
Кирил
Всем советую данного специалиста. Марченко Николай Юрьевич, очень вовремя помог выявить сколиоз, чем избавил меня от постоянных болей в спине и чрезмерной утомляемости от сидячей работы.
Мирослава
Дуже рекомендую, лікар просто шикарний! Все пояснила, розповіла, я залишилася дуже задоволена консультацією. Ще буду звертатися до цього фахівця. Такий кваліфікований спеціаліст справжня рідкість у наш час! Однозначно рекомендую!
Веде прийом дерматолога-косметолога, здійснює дерматоскопію, тріхоскопію, уходовие процедури, лікування захворювань шкіри.
Масажист
Спеціалізується на реабілітації, масажі.
Київ
м. Васильків, вул. Соборна, 66
Клінічний психолог, психодіагност
Спеціаліст надає допомогу дітям із затримками психічного та психомовного розвитку. Спеціалізується на корекції поведінки дітей з аутизмом та розладами аутичного спектру. Приймає пацієнтів, які перенесли інсульт, черепно-мозкові травми і нейроінфекцію. В роботі використовує традиційні і сучасні методики лікування.
Ендоваскулярний хірург, Інтервенційний радіолог, Інтервенційний кардіолог, Судинний хірург
Лікар спеціалізується на селективній ангіографії та флебографії всіх судинних басейнів. Проводить ургентне стентування у хворих на гострий коронарний синдром. Виконує стентування коронарних артерій при ХІХС, ангіопластику та стентування ниркових артерій, артерій верхніх та нижніх кінцівок.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні патології шийки матки, лікуванні патологій щитовидної залози. Займається діагностикою та лікуванням безпліддя, у тому числі з використанням допоміжних репродуктивних технологій. Здійснює ведення коморбідних пацієнтів.
Терапевт, гастроентеролог
Лікар займається комплексним лікуванням хвороб органів травлення, дихальної, серцево-судинної, ендокринної та сечовидільної систем. Виконує електрокардіографію. Приймає пацієнтів з Covid19. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, рентген та комп'ютерну томографію.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із ожирінням, цукровим діабетом, нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, остеопорозом, порушенням метаболізму кальцію, порушеннями статевої функції.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар репродуктолог, акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування жіночого безпліддя, передчасного статевого розвитку, затримки статевого розвитку, хронічних запальних захворюваннях статевих органів та ін. Закінчив Вінницький державний медичний інститут ім. Н. І. Пирогова.
Сімейний лікар
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування щодо правил харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-22