Сторінка 26. Отоларингологи в Києві
Валера
Выпил родниковой холодной воды, в итоге - ангина, обратился к врачу. Марина Николаевна после осмотра назначила мне курс лечения. Сейчас я здоров. Спасибо
Алла
Обращалась при ангине, было мне очень плохо. Уже через 2 дня после начала лечения стало намного легче. Спасибо
Владимир
Мне Александр Игоревич полипы с носовой полости удалял. Все прошло быстро и безболезненно. Ямполь хороший хирург, однозначно!
Владимир
Лечила ангину ребенку, в принципе никаких претензий ни к работе, ни к отношению к пациенту у меня нет. Смело рекомендую
Инга
Хронический тонзиллит меня просто замучал — страдаю им более 3-х лет. Слава Богу, что я попала к такому замечательному специалисту, как Андрей Васильевич. Уже несколько месяцев не было обострений, чувствую себя прекрасно.
20 липня '16 г.
Билоножка Таисия Васильевна
Таїсія Василівна - лікар отоларинголог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як отит, синусит, ларингіт, фарингіт, тонзиліт тощо
Сімейний лікар
Кудла Анна-Христина Григорьевна
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Ефремов Даниил Максимович
Лікар-отоларинголог лікує захворювання вуха, горла, носа, а також проводить видалення сторонніх тіл, аденоїдів і міндалин. Має великий досвід роботи з дітьми та дорослими, володіє ендоскопічними методиками. Працює з турботою та індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Дитячий отоларинголог
Черненко Екатерина Викторовна
Лікар-отоларинголог Черненко Катерина Вікторівна проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Жамиашвили Миранда Гуладиевна
Огляд та лікування пацієнтів з патологією ЛОР-органів, розкриття паратонзилярних абсцесів, фурункулів присінку носа. Проведення ушивання м’яких тканин обличчя, вуха, редресацію кісток носа. Промивання лакун піднебінних мигдаликів, промивання порожнини носа по Проетцу.
Сущенко (Никитенко) Ирина Олеговна
Оксаковская Евгения Сергеевна
Київ
вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14
м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Оториноларинголог, косметолог
Калитка Мария Александровна
Лікар займається ендоскопічним оглядом ЛОР-органів, лікуванням патологій вух, горла та носа. Приймає пацієнтів з вазомоторним та алергічним ринітом, фронтитом, гайморитом, набряком гортані, гіпертрофією аденоїдів та іншими хворобами. Виконує риносептопластику, тонзилектомію, аденотомію, корекцію носових клапанів.
Заброцкая Юлия Леонидовна
Кваліфікований спеціаліст лор-центру «Healthy Tonsils». Лікування гострих та спостереження за хронічним захворюваннями ЛОР органів у дорослих та дітей.
Консультація 1200/1400 грн.
Манжула Татьяна Константиновна
Тетяна Константинівна - отоларинголог, лікар з досвідом роботи, займається лікуванням таких захворювань, як хронічний та гострий тонзиліт, синусит, риніт, отит, ларингіт, а також проводить ендоскопічні дослідження ЛОР-органів. Володіє як консервативними методами лікування (медикаментозна терапія, фізіотерапевтичні процедури), так і успішно застосовує хірургічні методи, включаючи видалення мигдалин, поліпектомію, септопластику, коли це необхідно для відновлення здоров'я пацієнта