Сторінка 2. Лікарі стоматологи в Києві (метро Осокорки)

Ігор
Окрема подяка лікарю Селіванову Денису та дівчатам на рецепції. Уважність до деталей та професіоналізм вражає.
Самонова Ольга
Звернулась до Селіванова Дениса з проблемою хрусту в суглобі при жуванні, лікар зробив мені огляд та провів консультацію, назначили наступний візит для проведення повноцінної діагностики, буду продовжувати лікування у цього ортодонта.
09 жовтня '24 г.
Ставрополій Олександр
Проходжу лікування у Дениса Леонідовича, декілька місяців назад встановили брекети, щоб вирівняти зуби. Результат вже помітний, я дуже задоволений Усім раджу)
Наталія Маринець
Знайома порадила мені цього лікаря, вона встановлювала у нього елайнери та залишилась дуже задоволеною. Тому і я вирішила сходити о Дениса Леонідовича, і дуже рада, що все склалось саме так, дійсно крутий лікар)
06 травня '24 г.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Селіванов Денис Леонідович – досвідчений стоматолог-ортодонт мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на вирівнюванні зубів та корекції прикусу. Застосовує сучасні методи лікування, включаючи різноманітні брекет-системи, елайнери та інші ортодонтичні апарати. Регулярно відвідує семінари та курси для вдосконалення своїх навичок.
Хірург-ортопед
Лікар спеціалізується на видаленні зубів мудрості і зубної імплантації. Лікує атиповий розташування зубів мудрості, вторинну адентію зубів. Виконує установку коронок і вінірів. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Стоматолог, пародонтолог
Філіпенко Дар’я Володимирівна – лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є експертом у лікуванні захворювань пародонту. Виконує комплексну чистку ротової порожнини, вектор-терапію, закритий кюретаж, SRP-терапію (scaling + root planing). Регулярно відвідує курси та семінари для покращення навичок та вмінь.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Чумак Анастасія Василівна – лікар стоматолог-ортодонт у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів у дорослих і дітей за допомогою знімних та незнімних ортодонтичних апаратів, різних видів брекет-систем та прозорих кап. Використовує в своїй роботі мікроімпланти та відомі в усьому світі методики лікування патологій прикусу. Регулярно відвідує семінари та курси підвищення кваліфікації.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Жуков Богдан Олександрович – стоматолог-терапевт, ендодонтист мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на художній реставрації зубів, профілактиці та лікуванні каріозних і некаріозних уражень, відбілюванні зубів, проведенні професійної гігієни порожнини рота. Використовує в своїй роботі дентальний мікроскоп та систему ізоляції кофердам.
Стоматолог-ортопед
Лікар надає всі види ортопедичних послуг. Виконує протезування зубів коронками, винирами і вкладками. Спеціалізується на зубної імплантації. Приймає пацієнтів з повним або частковим руйнуванням зубів. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Лікар проводить професійне чищення зубів, видалення зубів, відновлення зуба після лікування кореневих каналів, профілактику захворювань ротової порожнини, профілактику стоматологічних захворювань, лікування не каріозних уражень порожнини рота, підбір правильних засобів індивідуальної гігієни ротової порожнини, відбілювання зубів.
Стоматолог, стоматолог-терапевт, пародонтолог
Дашковська Дар’я Сергіївна – лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Використовує в своїй роботі лише новітні методи лікування та найкраще обладнання. Спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань пародонту, професійній гігієні ротової порожнини, шинуванні зубів, закритому кюретажі та відбілюванні зубів. Проводить індивідуальний підбір засобів для домашньої гігієни. Регулярно відвідує курси та семінари для вдосконалення практичних та теоретичних навичок.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Романюк Марія Олександрівна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Проводить діагностику стану порожнини рота та якісне лікування зубів будь-якої складності. Спеціалізується на естетичному відновленні всіх груп зубів, лазерному відбілюванні Zoom, фотовідбілюванні Magic Smile та Beyond, лікуванні карієсу та некаріозних уражень, первинному та вторинному лікуванні кореневих каналів за допомогою дентального мікроскопа. Використовує в своїй роботі комп’ютерну анестезію STA, для забезпечення комфортного та безболісного лікування.