Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Оболонь)

Фільтр: (Знайдено 548 лікарів 14 відгуків)
Знайдено 548 лікарів
14 відгуків
Сортування: (Популярність)
Внимательный доктор, хороший специалист с большим опытом и добрым сердцем. Грамотно и профессионально ведёт приём, видно, что она любит деток и каждого своего пациента. Я очень довольна, что мы у неё в наблюдаемся.
22 жовтня '19 г.
Лиза
У нас с рождения аллергия, поэтому прям комбо - наша педиатр еще и в аллергологии специалист. Два в одном, большего и желать не приходится. Спасибо подруге, которая вовремя посоветовала обратиться к Татьяне Викторовне. Доктор нас не разочаровала, теперь буду тоже ее советовать - здоровье деток это главное!!!
16 вересня '19 г.
Екатерина
Хороший врач. Настоящий специалист и очень деликатна на осмотрах. Я у нее лечила аменорею. Врач назначила ряд анализов, после прописала КОК. Очень удобно, и лечение, и заодно контрацепция. Нам с мужем такой вариант идеально подходит, т.к. мой природный цикл восстановился, но при этом нет угрозы нежелательной беременности, т.к. мы деток пока не планируем.
15 липня '19 г.
Я долго искала хорошего педиатра. С частыми простудами моего сына и постоянным лечением начались проблемы с пищеварением. Ну нельзя же столько таблеток принимать и без последствий. И вот наконец я нашла прекрасного врача, которая понимает проблемы ребенка. Мы не только стали реже болеть, но еще и начало улучшаться пищеварение. Так что, будем дальше наблюдаться у Татьяны Викторовны. С нам хватит экспериментов. Раз уж нашли классного врача, то надо за него держаться!
15 липня '19 г.
Педіатр, алерголог
Лікар-педіатр, займається догляд за новонародженими, лікуванням дітей з інфекційними і гострими захворюваннями. Лікує ГРВІ, грип, кір, вітрянку, ангіну, пневмонію, бронхіт, гастрит і ін. Доктор Антропова Т.В. є членом Асоціація педіатрів України.
Лікар-гінеколог, має вищу категорію, виконує лапароскопічні і гістероскопічні операціі.Спеціалізіруется на лікуванні патологій шийки матки, доброякісних утворень яєчників і матки.
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр першої категорії, надає допомогу пацієнтам при дитячих інфекційних захворюваннях, алергічних захворюваннях, шлунково-кишкового тракту.
Педіатр, неонатолог
Педіатр вищої категорії, займається лікуванням дитячих інфекційних хвороб, захворювань гастроентерології, алергології, пульмонології. Катерина Федорівна в своїй практиці широко використовує гомеопатичне лікування.
Педіатр, неонатолог
Доктор Каламанова О.П. завідуюча педіатричним відділенням Медіком на Оболоні. У професійній області використовує комплексний підхід, при захворюваннях верхніх і нижніх дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, ГРВІ, ГРЗ.
УЗД-фахівець
Сергій Анатолійович - УЗД-фахівець першої кваліфікаційної категорії, який проводить визначення ендотеліальної дисфункції судин, УЗД лімфатичних вузлів, м'яких тканин, молочних залоз, передміхурової залози, ультразвукову доплерографію вен і артерій кінцівок, судин шиї і голови та ін.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр, спостерігає за новонародженими дітьми, часто хворіють дітьми. Проводить діагностику і лікування дітей з різними соматичними та інфекційними захворюваннями. Спеціаліст виконує планові вакцинації.
Педіатр, Неонатолог
Доктор Серга О.М. вищої категорії. Проводить лікування дітей з раннього віку, захворювання гострі респіраторно-вірусні інфекції, захворювання верхніх і нижніх дихальних шляхів, захворювання шлунково-кишкового тракту.
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр (другої категорії), проводить лікування дітей з інфекційними і гострими захворюваннями, імунопрофілактику, спостереженні дітей з народження, складанні карти щеплень.
УЗД-спеціаліст
Досвідчений спеціаліст у галузі ультразвукової діагностики. На високоточному та сучасному устаткуванні проводить всі види УЗ діагностики всього організму.