2 відгука
Мишин Вадим Сергеевич один из лучших детских офтальмологов в нашем городе .Я очень ценю его труд. То что он сделал для моего сына- это подарок на всю жизнь. Я буду молится за этого человека и желать ему много лет хорошей жизни!
Виктория
Офтальмолог Мишин Вадим Сергеевич добросовестно относится к своей работе! Всегда готов помочь своим маленьким пациентам. Общительный, обходительный ,внимательный и в тоже время большой специалист. Я очень рада , что именно он наш доктор.
24 червеня '18 г.
Офтальмолог, Дитячий офтальмолог
Лікар-офтальмолог проводить профілактичний огляд дітей від народження і дорослих. Консультує і лікує захворювання очей у дітей різного віку. Займається лікуванням таких хвороб, як астигматизм, далекозорість, кон'юнктивіт, косоокість.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Сенько Виталий Степанович
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар офтальмолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні, таких захворювань як катаракта, кератит, кон'юнктивіт, астигматизм, блефарит, дегенерація рогівки, іридоцикліт та інших.
Київ
вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Спеціалізація лікаря - діагностика і терапія захворювань органів зору. Лікує запальні та інфекційні захворювання. Займається терапією кон'юнктивіту, короткозорості, далекозорості, астигматизму і глаукому. Приймає в плановому порядку.
Дзюба Андрей Васильевич
Офтальмолог, дитячий офтальмолог, офтальмохірург, страболог
Нетребин Леонтий Иванович
Жупан Дана Богдановна