Лікарі флебологи в Києві (метро Нивки)

О. Р.
Це був не перший фахівець у мене. Але компетентність попередніх, м'яко кажучи, залишала бажати кращого. Цей лікар поставив правильний діагноз, та призначила відповідне лікування, після прийому яких, я почуваю себе значно ліпше. Дякую!
Варвара
Лікар дуже уважна, викликає прихильність до себе з першої хвилини. Під час прийому коментує всі свої маніпуляції, цікавиться відчуттями пацієнта. Після такого фахівця, немає бажання звертатися до інших спеціалістів. Все просто супер!
Лена П.
Мама стала сильно переживать, что ноги покрылись венами и болят. Записал ее на прием к врачу, которого посоветовала подруга. И вижу, что есть результат.Мама довольна, говорит, что хороший доктор.
18 грудня '16 г.
Инна
Были проблемы с варикозом, теперь их нет. А все благодаря Тарасу Николаевичу, настоящий врач, ответственный и талантливый.

На жаль,

за напрямком "Флеболог" лікарів в Києві біля зуп. метро Нивки на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати іншого відповідного спеціаліста в Вашому місті

Шукати лікаря!

Хірург, флеболог, пластичний хірург