Сторінка 7. Лікарі стоматологи в Києві (метро Мінська)
Люда
Вирішила написати відгук лише після того як пройду все лікування, вчора зняли брекети, встановили ретейнер, не можу перестати посміхатися, дуже задоволена!! Не бійтесь ставити брекети в дорослому віці!
Аліса
Звернулись з сином в клініку до дитячого лікаря Біланенко Аліни Миколаївни, дуже вражені теплим підходом до дитини, все сподобалось, зубчик пролікували, син взагалі не боявся та був спокійним. Дякую за якісний сервіс!
Анастасія
Відвідала ортодонта Ленько Ірину Ігорівну для встановлення елайнерів, і мені все дуже сподобалося! Лікар все добре пояснила, тож я не переживала. Елайнери зручні, майже їх не видно, і я можу спокійно жити, як завжди. Весь процес був безболісним, а лікар була дуже уважною.
Марта
Люблю Люмі дент та ії талановитих лікарів. Мій курс лікування був абсолютно безболісним та легким .Дякую
21 квітня '24 г.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Ленько Ірина Ігорівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні неправильного прикусу та вирівнюванні зубного ряду у дітей і дорослих за допомогою різних видів брекет-систем, елайнерів, ретейнерів, трейнерів та дитячих пластинок для зубів. Проводить діагностику та лікування патологій прикусу у дітей та підлітків за допомогою різних видів ортодонтичних апаратів.
Стоматолог, Дитячий Стоматолог
Біланенко Аліна Миколаївна – дитячий стоматолог мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на діагностиці стоматологічних захворювань у дітей та профілактиці каріозних і некаріозних уражень зубів. Проводить лікування постійних і молочних зубів. Є фахівцем з видалення тимчасових зубів та навчання дітей правильній гігієні ротової порожнини.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Цинцовська Оксана Олександрівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціаліст в галузі ортодонтичного лікування зубів. Вирівнює неправильне положення зубів за допомогою різних видів брекет-систем, ортодонтичних апаратів, пластинок, непомітних кап. Використовує лише якісні матеріали та найкраще обладнання. Лікар проводить ортодонтичну підготовку до хірургічного або ортопедичного лікування.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Катшук Діана Олегівна – лікар стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на вирівнюванні зубного ряду та корекції неправильного прикусу у дітей та дорослих. Використовує в своїй роботі різні види брекет-систем ( лінгвальні, самолігуючі, металеві, керамічні, сапфірові), знімні та незнімні ортодонтичні апарати, ретейнери, трейнери та елайнери. Проводить ортодонтичне лікування за допомогою мікроімплантів. Лікує глибокий, дистальний, відкритий, мезіальний та перехресний прикус зубів. Щорічно проходить курси та семінари для підвищення кваліфікації.
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Меланіч Віталій Олександрович – лікар стоматолог-ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на відновленні естетики та функціональності зубів, працює з унікальною методикою препарування зубів під коронки «Vertiprep». Проводить комп’ютерну діагностику оклюзії та прикусу за допомогою T-Scan, отримання цифрових відбитків за допомогою інтраорального сканера. Є спеціалістом з встановлення куксових вкладок, мостовидних протезів, коронок, вінірів, накладок, люмінірів. Проводить знімне, умовно-знімне та незнімне протезування зубів на імплантах.
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Гайдаєнко Олександр Віталійович – лікар стоматолог-ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є дійсним членом Асоціації стоматологів України. Спеціалізується на протезуванні зубів різними видами протезів: знімними, умовно-знімними та незнімними протезами. Встановлює металокерамічні, керамічні та цирконієві коронки з опорою на зуби або імпланти. Проводить повну реабілітацію пацієнтів з патологічною стертістю зубів. Використовує в своїй роботі комп'ютерну діагностику, лицьову дугу та інтраоральний сканер. Регулярно удосконалює свої навички на різноманітних семінарах і курсах.
Стоматолог, пародонтолог
Філіпенко Дар’я Володимирівна – лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є експертом у лікуванні захворювань пародонту. Виконує комплексну чистку ротової порожнини, вектор-терапію, закритий кюретаж, SRP-терапію (scaling + root planing). Регулярно відвідує курси та семінари для покращення навичок та вмінь.
Стоматолог, стоматолог-терапевт, пародонтолог
Дашковська Дар’я Сергіївна – лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Використовує в своїй роботі лише новітні методи лікування та найкраще обладнання. Спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань пародонту, професійній гігієні ротової порожнини, шинуванні зубів, закритому кюретажі та відбілюванні зубів. Проводить індивідуальний підбір засобів для домашньої гігієни. Регулярно відвідує курси та семінари для вдосконалення практичних та теоретичних навичок.
Лапко Артем Николаевич
Терапевт-ендодонтист-ортопед. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, чищення зубів Air Flow. Займається установкою керамічних, металокерамічних, безметаллових (цирконієвих) коронок, вінірів, люмініри. Проводить мікропротезування зубів (вкладки), протезування на імплантатах і двоетапну (класичну) імплантацію зубів.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Ульянов Илья Анатольевич