Лікарі алергологи в Києві (метро Мінська)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 7 відгуків) Сортування
Аня
Видаляла 10 новоутворень (невусів) за раз, дуже сподобалась консультація і акуратність в роботі лікаря. Попередив про всі можливі ризики, пояснив як доглядати після процедури, відповів на всі запитання. Ну і просто приємна, уважна людина. Дуже задоволена, що потрапила саме до нього. Дякую!!!
Анлелина
Гарник Петрович, спасибо Вам за помощь! Меня долгое время мучил псориаз. К кому только не обращалась, какие только препараты не применяла, а результата не было. А у Вас получилось найти причину и подобрать правильное лечение. Еще раз спасибо!
Лікаря порекомендувала подруга. Тепер в нього лікується вся моя сім,я. Дуже уважний, професіонал, не займається просто викачкою грошей, як це часто буває в приватних клініках. Це перший лікар, про якого мені захотілося написати відгук.
Дима
Мне у Воробченко понравилось лечиться. Индивидуальный подход, хорошее отношение и быстрое решение проблем со здоровьем. Спасибо, Евгений Алексеевич!
Лікар-отоларинголог вищої категорії. Консультативний прийом дорослих і дітей старше 3 років. Консервативне лікування гострої і хронічної патології ЛОР-органів: лікування гострого і хронічного отиту; риніту (алергічного, медикаментозного); гострого та хронічного тонзиліту, фарингіту; сенсоневральної приглухуватості; захворювань верхніх дихальних шляхів. Спеціалізується лікуванні дітей і дорослих по захворюваннях: гострого і хронічного отиту; риніту (алергічного, медикаментозного); гострого та хронічного тонзиліту, фарингіту; сенсоневральної приглухуватості; захворювань верхніх дихальних шляхів.
Дерматолог, дитячий дерматолог
Доктор спеціалізується на областях дерматології. Займається виявленням та лікуванням генитального герпесу, грибкових уражень кожних покровів та нігтів, екземпів, псоріази та контактного дерматиту. Виполняет криодеструкцію бородавок. Участвує в міжнародних конференціях та семінарах.
Консультація 500/400 грн.