Сторінка 7. Лікарі в Києві (метро Либідська)
Наукова ступінь
Категорія
Карпенко Анастасія Дмитрівна
Чудовий лікар, професіонал. Все чітко пояснила, дуже задоволені. Дуже вдячні!
26 квітня '26 г.
Максим Кияница
Я впервые узнал о том, что такое «папиллома» лишь тогда, когда она у меня появилась. Будучи неуверенным злокачественная ли она, я решил обратиться к дерматологу. Мне провела консультацию специалист Гаркавенко Юлия. Доктор она очень компетентный и грамотный. Удалили новообразование. Все прошло безболезненно и качественно, о чем можно судить по следам на моей коже. Хочу поблагодарить клинику и лечащего врача Гаркавенко Юлию за оказанные услуги! Спасибо и рекомендую!
02 листопада '21 г.
Моя родная сестра посоветовала обратиться к дерматологу в «Оксфорд медикал», а именно к Юлии Александровне. Несмотря на то, что она молодой врач, знает свою роботу на все 100%. Так как я обожаю домашних животных, столкнулась с лишаем. Назначенное лечение мне помогло.
Александр
Лучше поздно,чем никогда. Спустя год. Хочу сказать огромное спасибо Руслану Ивановичу!! Реально Доктор от бога и не только Доктор-уролог, но еще и психолог. Он правильно поставил диагноз, грамотно пролечил и дал рекомендации на дальнейшее оперативное лечение. Спасибо ВАМ! Будьте всегда здоровы и дальше помогайте людям!
10 травня '18 г.
Лікар-уролог надає послуги лікування захворювань сечостатевої системи. Виконує такі процедури, як катетеризація сечового міхура у чоловіків і жінок, масаж передміхурової залози, інстиляції в уретру. Проводить лікування гострих запальних захворювань нирок, сечового міхура. Також надає послугу оперативного лікування фімозу.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Куликов Ігор Олександрович спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, запальних процесів малого таза, інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, лікування безпліддя, порушень менструального функцій і багатьох інших гінекологічних захворювань. Проводить кольпоскопію, різні гінекологічні процедури, аргоноплазменную коагуляцію, конизацию, біопсію. А також УЗД молочних залоз і органів малого тазу.
Кардіохірург
Доктор займається виявленням та лікуванням стабільної і нестабільної стенокардії, інфаркту міокарда та ішемічної хвороби серця. Проводить рентгенконтрастное дослідження з манометром серця, аорти, магістральних і периферійних артерій. Виконує перкутанні коронарні втручання при ІХС і гострим коронарним синдромом.
Світлана Юдіна – заслужений лікар України, лікар дерматолог вищої категорії, член Європейської та Української асоціації дерматологів і косметологів, головний лікар клініки, автор статей по дерматології та косметології. Вже 50 років розвиває сферу дермато-косметології України. Лікує пацієнтів. Навчає нових фахівців в авторській школі краси. Створює косметологічну продукцію dr.Yudina, розроблену спеціально для потреб українців.
Лікар-ендоскопіст
Доктор спеціалізується в області ендоскопії та терапії. Проводить відеоезофагогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, хромоендоскопія. Надає першу допомогу при шлунково-кишковій кровотечі. Займається лікуванням виразки шлунка шляхом обколювання медпрепаратами. Також лікує ГРВІ, простудні захворювання, хронічний бронхіт і харчові отруєння.
Ендоскопіст
Лікар здійснює діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту за допомогою ендоскопічного обладнання. Займається видаленням поліпів у кишечнику. Виконує лігування варикозно розширених вен стравоходу. Виїжджає додому до пацієнтів. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Доктор стоматолог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в загальній і ортопедичної стоматології, ендодонтії, пародонтології (хірургічної та пластичної). Надає консультативні послуги з діагностики та лікування каріозних захворювань, пульпіту, пародонтозу і періодонтиту. Кваліфікований фахівець в протезуванні. Гаврилюк Ігор Володимирович член Асоціації лікарів пародонтологів України.
Київ
бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 14-16 (корп. 3, оф. 1)
м.Звіринецька98м.Либідська183м.Видубичі3614
Лікар проводить комплексну діагностику зору, спеціалізується на лікуванні глаукоми, катаракти та інших захворювань очей. Виконує біомікроскопію очного дна. Здійснює профілактичні огляди, призначає медикаментозне і апаратне лікування. Підбирає окуляри для зору, консультує з приводу вибору лінз.
Рентгенолог, КТ-діагност
Лікар рентгенолог вищої категорії. Надає послуги з променевої діагностики в травматології та ортопедії, проводить комп'ютерну томографію органів і систем. Закінчила Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.
Київ
вул. Теодора Драйзера, 19 (2-а поліклініка Деснянського району, 7 поверх, відділення рентгенології)
р.Деснянський
Київ
пр-т Любомира Гузара (Космонавта Комарова), 3 (лікарня Медмістечко, корп. 5)
м.Берестейська4014м.Шулявська4813