Лікарі педіатри в Києві (метро Лісова)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 2 відгука) Сортування
Мне тяжело пришлось после родов, моё состояние оставляло желать лучшего, ещё и появились проблемы с грудью. Инна Васильевна консультировала меня относительно грудного вскармливания. Я не пожалела, что к ней обратилась. После консультации мои дела улучшились, я начала кормить ребёнка правильно.
12 квітня '17 г.
Кристина
Инна Васильевна делала первые вакцинации моему ребёнку. Качалуба сделала всё быстро и профессионально, сынок даже не успел понять, что произошло. Она проконсультировала нас по поводу других вакцинаций. В дальнейшем, все следующие вакцинации мы планируем делать в Инны Васильевны.
Кардіоревматолог дитячий, педіатр
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Педіатр, гастроентеролог
Доктор Качалуба Інна Василівна спеціалізується в області педіатрії. Постійно консультує молодих батьків щодо грудного вигодовування, виховання та догляду за дитиною. Займається оцінкою фізичного і психологічного розвитку дитини. У своїй роботі користується сучасними терапевтичними методами. Проводить профілактичні заходи, діагностує і лікує захворюваня у дітей.