Сторінка 6. Кардіологи в Києві

в этой клинике это мой любимый доктор спасибо Наталия Олеговна ! давление 110 на 70 ! а было 150 на 100! рекомендую Врач с большой буквы!
Жанна Викторовна
Спасибо Вам за Ваш профессионализм!!!
11 червеня '16 г.
Регина
Диагностику и консультацию проводит качественно. При необходимости может объяснить все не один раз, чтобы вы поняли, в чем заключается проблема.
25 червеня '16 г.
Богдан
Прекрасная женщина, чуткий человек, знающий специалист. Рад, что обратился именно к ней
09 серпня '16 г.
Ева
Все подробно объяснила и прописала лекарства. После курса лечения чувствую себя отлично.
30 травня '16 г.
Вадим
Прохожу лечение, никаких нареканий к работе врача нет
21 листопада '16 г.
Кардіолог
Лікар спеціалізується на терапії патологій серцево-судинної системи. Здійснює прийом дорослих та дітей. Приймає пацієнтів з аритмією, атеросклерозом, стенокардією, ішемічною хворобою серця, інфарктом міокарда. Виконує доплерографію серця та електрокардіографію.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Кардіолог
Займається діагностикою та лікуванням кардіологічних захворювань. Проводить ехокардіографію, терапію невідкладних станів. Має публікації у наукових фахових виданнях.
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх м.Житомирська32м.Святошин247м. Академмістечко236
Кардіолог, лікар ультразвукової діагностики
Кардіолог
Доктор Гіреш Йосип Йосипович - кардіолог, досвід роботи 6 років. Спеціалізується на захворюваннях серцево-судинної системи. Діагностує порушення на ранніх стадіях розвитку. Розробляє профілактичні схеми. У медичній практиці застосовує сучасні методи лікування та медикаментозне вплив. Спеціалізується на гіпертонічну хворобу, придбаних пороках серця. Підвищує кваліфікацію, проходить адаптовані курси. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Кардіолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ішемічної хвороби серця, гіпертонічної хвороби, серцевої недостатності. А також діагностує та лікує порушення ритму та провідності, вроджені та набуті вади серця, кардіоміопатит, дисліпідемії. Вілен Андрійович проводить ультразвукову діагностику серця (ехокардіографія) та ЕКГ (електрокардіографія).
Кардіолог
Доктор Пасько Іван Володимирович працює в області кардіології, має 15-річний стаж, вищу категорію. В обов'язки спеціаліста входить проведення діагностики, розшифровка електрокардіограми, холтерівського моніторування. У спектр послуг лікаря входить терапія ішемічної, гіпертонічної хвороби, інфаркту міокарда, миокардиопатии, порушень ритму, бактеріального ендокардиту.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Чому я працюю лікарем? Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Кардіолог, лікар медицини невідкладних станів
Смірнов Олександр Володимирович, спеціаліст вищої категорії. Діагностує і лікує широкий спектр серцево-судинних проблем у людей всіх вікових груп. Спеціалізується також на діагностиці та невідкладній допомозі різних гострих станів на до госпітальному та ранньому госпітальному етапах.
Київ смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332) м.Теремки15
Кардіолог
Лікар займається лікуванням болю в серці, грудях, спині, високого артеріального тиску, серцебиття, перебоїв у роботі серця. Проводить діагностику та своєчасне лікування хвороб у галузі кардіології.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Кардіолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексної терапії захворювань серцево-судинної системи. Веде плановий прийом пацієнтів. Надає екстрену допомогу. Спеціалізується на лікуванні ішемічної хвороби серця, тромбозів, тромбофлебітів, гіпертонічної хвороби та інфаркту. Працює з вродженими і набутими вадами серця.
Консультація 2200/2500 грн.