Сторінка 29. Лікарі в Києві (метро Іподром)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Конова Оксана
Дуже вдячна Наталії Ларіонівні, привозила на консультацію свою маму після відвідин кардіолога в поліклініці, сам Господь направив, хто зна щоб могло статися, як би не вона, справжній фахівець своєї справи. Дуже уважна, приємна, спокійна, все розповіла, пояснила, призначила лікуваня доступно і зрозуміло. Потихеньку мамі стає краще і вона дуже рада що лікар цікавиться ії самопочуттям, корегує лікування. Ми тепер їдем тільки в Медельвейс до нашого кардіолога. Раджу людям цього лікаря. Хотіла б звернутися до керівництва Медичного центру МЕДЕЛЬВЕЙС з проханням заохотити Говорову Н.Л. за її сумлінну працю, відповідальне та старанне відношення до своїх обовязків та людей. Щиро дякую та бажаю міцного здоров`я !
Тарас Г.
Дуже компетентний лікар, та прогресивний фахівець. Ніяких зайвих аналізів і процедур, лікування оптимальне та доступне! Раджу цього лікаря всім, хто хоче вилікуватися і бути здоровим! Спасибі, Вам! Більше б нам таких лікарів!
Варсавия
Приємний лікар, з добрим ставленням. Вона розклала діагноз все по поличках, так що стало зрозуміло навіть мені. Дуже вдячний за якісну консультацію !!! Надалі буду відвідувати цього лікаря! Лікування допомогло. Так що можу рекомендувати.
Отзывы только положительные. Умничка, помогла поставить правильный диагноз. Всем буду рекомендовать!
08 вересня '16 г.
Доктор Доброгорська Л.Д. проводить інтерпретацію лабораторних показників, ЕКГ, рентгенографії внутрішніх органів, спірографії, ультразвукового обстеження органів шлунково-кишкового тракту, гастрофіброскопії, ехокардіографії, і ін. Здійснює комплексне диспансерне спостереження за здоров'ям пацієнтів, включаючи пацієнтів з хронічними патологіями.
Терапевт, кардіолог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Успішно лікує стенокардію, атеросклероз, миготливу аритмію, пневмонію, ГРВІ, риніт, хронічний бронхіт. Виконує УЗД серця і щитовидної залози. Проводить ЕКГ, розшифровує результати досліджень.
Консультація від 550
Рентгенолог
Степан
13 березеня '26р.
крутяк
Доктор Самборська Софія Миколаївна - отоларинголог. Протягом 7 років займається усуненням захворювань ЛОР-органів. Спеціалізується на малоінвазивних методиках впливу. Допомагає ліквідувати сірчані пробки, проводить промивання носових пазух. Відчиняє абсцеси і гнійні освіти. Спеціалізується на пункціях носових ходів, розшифровує аудіограми. Проводить комплексне лікування отитів, ларингіту, фарингітів і інших патологічних процесів. Розробляє індивідуальні схеми впливу.
Лікар спеціалізується на лікуванні фарингіту, ларингіту, тонзиліту, ангіни, отиту і гаймориту. Проводить комплексні діагностичні заходи, огляд, консультує по загальних питаннях. Схему лікування підбирає на підставі загального стану пацієнта. Проводить профілактичні прийоми.
Педіатр-неонатолог
Лікар Гойденко Ірина Олександрівна надає медичну допомогу найменшим пацієнтам, у тому числі новонародженим. Здійснює підтримку вагітних та нещодавно народжених пацієнток, веде консультативний прийом з питань вигодовування та догляду за малюком. Лікує пульмонологічні та алергічні хвороби у дітей раннього віку.
УЗД-фахівець
Савкова (Копыл) Евгения Евгеньевна
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці у кардіології, хірургії, урології, ендокринології, гастроентерології. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує доплерографію судин верхніх та нижніх кінцівок. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар гастроентеролог, терапевт вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Надає послуги з лікування органів травного тракту і загальнотерапевтичних захворювань, спеціалізується на лікуванні захворювань кишечника. Закінчила НМУ імені О.О.Богомольця.
Хірург, мамолог-онколог
Лікар-хірург, мамолог-онколог, спеціаліст з реконструктивної хірургії молочної залози. Виконує весь спектр відновлювальних операцій: реконструкцію грудей власними тканинами (ТРАМ-клапоть, найширший м'яз спини) або з використанням імплантів, відновлення сосково-ареолярного комплексу, встановлення тканинних експандерів, редукційну маммопластику та мастопексію.
Консультація 1970 грн.