Сторінка 45. Хірурги в Києві

Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Артур
Хочу выразить благодарность за быстро оказанную помощь. Здоровья Вам!
13 вересня '16 г.
Когда появились проблемы со здоровьем, обратилась к Олегу Анатольевичу. Он помог справиться с болезнью, дал рекомендации. Спасибо!
28 серпня '16 г.
Это врач с золотыми руками. Его профессиональная помощь помогла мне выздороветь. Спасибо огромное!
06 вересня '16 г.
Елизавета
Проводил мне удаление невуса. Спустя месяц после операции все зажило и не болит.
24 червеня '16 г.
Хірург, проктолог
Інтерн-хірург, проктолог, ендоскопіст
Дитячий хірург
Я лікар дитячий хірург . Займаюсь лікуванням всієї хірургічної, урологічної патології. В своїй роботі користуюсь сучасними підходами та протоколами лікування. Щодня оперую дітей з різними хірургічними захворюваннями.
Хірург-інтерн
Лікар-хірург, хірург-онколог
Спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, доброякісних утворень шкіри та м'яких тканин, проктологічних патологій. Займається видаленням злоякісних та доброякісних пухлин, лікуванням хронічних ран, аутодермопластикою (пересадка шкіри).
Нейрохірург
Кулик Михайло Михайлович - нейрохірург із досвідом роботи понад 13 років, який виконує складні операції на головному мозку та хребті. Застосовує сучасні методи, зокрема блокади під контролем УЗД для знеболення та лікування. Запишіться до лікаря в «Оксфорд Медікал», щоб отримати високоспеціалізовану допомогу.
Хірург, проктолог
Сіліпіна Карина Миколаївна - лікар-хірург із вузькою спеціалізацією в проктології, яка вже протягом трьох років допомагає пацієнтам ефективно вирішувати делікатні проблеми. Проводить діагностику та лікування проктологічних захворювань відповідно до сучасних клінічних протоколів. Записуйтеся на прийом до Карини Миколаївни в «Оксфорд Медікал» - тут ваша турбота про здоров’я у надійних руках.
Хірург
Фролов Ігор Ігорович - лікар-хірург, який виконує повний спектр малоінвазивних втручань, зокрема видалення ліпом, атером, дренування гнійників і пункції підшкірних утворень. Володіє технікою відкритої та лапароскопічної апендектомії, встановлення VAC-систем і назогастрального зонда. Приймає пацієнтів у клініці «Оксфорд Медікал» - записуйтеся на прийом для отримання якісної хірургічної допомоги.