Миляновська Анна Олегівна
Хірург, проктолог
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Київ
вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва)
м.Лук'янівська226м.Золоті ворота2612м.Хрещатик3713
- Операції при парапроктиті
- Колоноскопія
- Гастроскопія
- Ендоскопія
- 2004-2010 рр. – Київський Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця.
Курси підвищення кваліфікації
- 2010-2013 рр. – спеціалізація із загальної хірургії.
- 2016-2018 рр. – клінічна ординатура на кафедрі хірургії та проктології.
- 2018 р. – спеціалізація з ендоскопії.
- 2018 р. – курси з відеокапсульної ендоскопії на базі КНП КОР КОКЛ.
- 2019 р. – спеціалізація з проктології.
- 2018-2022 рр. – аспірантура на кафедрі хірургії та проктології НУОЗ ім.П.Л.Шупика.
Лікар-хірург, проктолог надає послуги
- Лікування запальних захворювань кишки: НЯК, хвороба Крона
- Лікування геморою класичним методом та методом ТНD
- Лігування латексними кільцями
- Висічення анальної тріщини
- Хірургічне лікування нориць прямої кишки
- Розтин гострих парапроктитів
- Хірургічне лікування епітеліальних копчикових ходів
Додаткова інформація
- Тема дисертаційної роботи "Оптимізація діагностики та комплексного хірургічного лікування хвороби Крона".
Статті:
- Я. П. Фелештинський, А.О. Миляновська, В. Ю. Пироговський "Сучасні методи діагностики та лікування хвороби Крона", Хірургія України. 2018.-№4.-С. 13-18.
- Я. П. Фелештинський, А.О. Миляновська, В. Ю. Пироговський, А.А. Дядюк "Відеокапсульна ендоскопія в діагностиці хвороби Крона", Госпітальна хірургія, м.Тернопіль.-2020.-№3.-С. 5-10.
- Я. П. Фелештинський, А.О. Милянівська, В. Ю. Пироговський, О.О. Дядько "Оцінка ендоскопічного лікування з топічним введенням преднізолону при стриктурах кишечника при хворобі Крона", Polish Journal of surgery, Польща.-2.09.2021.-93.-1-6.
- Я. П. Фелештинський, А.О. Миляновська, В. Ю. Пироговський "Диференційований алгоритм лікування хвороби Крона та її ускладнень", Клінічна та експериментальна патологія, м. Чернівці.-2021. Т.20 №4 (78) -С.105-111.
Патенти:
- Я.П. Фелештинський, В.Ю. Пироговський, А.О. Миляновська, О.С. Карбовнича. Патент на корисну модель №140449 від 25.02.2020 "Спосіб комплексної ранньої діагностики хвороби Крона тонкої кишки".
- Я.П. Фелештинський, В.Ю. Пироговський, А.О. Миляновська, С.В. Племінник. Патент на корисну модель № 144621 від 13.10.2020 "Спосіб ендоскопічного лікування стриктур термінального відділу тонкої кишки при хворобі Крона".
Схожі спеціалісти:

Хірург, Проктолог, Онкохірург