Сторінка 8. Лікарі в Києві (метро Дорогожичі)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Елена Г.
Лікар професіонал найвищої категорії! Настільки точної та конкретного розмови по моїй проблемі, у мене ще не було. Я була у дуже багатьох психологів різноманітних клінік, але зараз я можу точно сказати, що я знайшла потрібного мені фахівця. Дякую!
Тамара
Прийом пройшов просто відмінно! Лікар з півслова зрозумів всю суть проблеми моєї дитини. Нічого зайвого. Дуже детально пояснив суть проблеми та методи її вирішення. Розповів як правильно діяти в тій, чи іншій ситуації. Я дуже задоволена результатом прийому.
Лариса
Доктор Андрей Аркадиевич Науменко высококлассный аллерголог.Он быстро нашел подход к моему сыну, заинтересовал его к беседе, и провел обследование в виде игры.Андрей Аркадиевич назначил сыну ефективное лечение и все симптомы прошли.Большое спасибо ему за его работу!
09 липня '18 г.
Наталия
Детский дерматолог Науменко Андрей Аркадиевич избавил мою дочку от безсонных ночей через зуд.Честно скажу, что долго сама пыталась понять в чем проблемма и решить ее.После обследования стало ясно, что я бы точно сама не справилась.Доктор поставил диагноз атопический дерматит.Теперь мы соблюдаем строгую диету и периодически принимает препараты от аллергии, а также используем специальные крема в уходе за телом дочки
01 липня '18 г.
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, дерматокосметолог
Лікар проводить діагностику і лікування різних шкірних захворювань (алергічної, бактеріальної, вірусної, грибкової чи неуточненої етіології) у дорослих і дітей з грудного віку, а також захворювань, які передаються статевим шляхом, діагностику новоутворень шкіри, дерматоскопію, видалення доброякісних новоутворень шкіри. У роботі використовує ін’єкційні і апаратні методики оздоровлення і омолодження шкіри (біоревіталізація, мезотерапія), пілінг, масаж обличчя.
Практичний психолог
Психологічне консультування, психокорекція.
Консультація От 2000 грн.
Невропатолог, Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Фізіотерапевт, озонотерапевт
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, займається лікуванням і діагностикою невропатолога. Приймає і консультує пацієнтів. Сертифікований як рефлексотерапевт. В роботі також застосовує навички мануального терапевта. Крім того використовує терапію озоном і фізіотерапію. Виконує масаж внутрішніх органів для лікування дисфункцій життєво важливих систем. За свідченнями і згоди хворого лікує п'явками.
Анестезіолог
Доктор Ковельський Олександр Віталійович проводить підготовку пацієнтів до операцій, підбирає анестезію з урахуванням особливостей організму хворого, а також наявності протипоказань. Володіє знаннями і навичками в області реаніматології. Проводить госпіталізацію пацієнтів з важкими травмами, призначає знеболюючі препарати при патологіях з вираженим больовим синдромом. Спостерігає за станом хворих після важких хірургічних втручань.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в області ендокринної гінекології: аномально маткової кровотечі; ендокринного безпліддя; метаболічного, передменструального, клімактеричного синдромів у жінок. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки.
Київ
м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Хірург, Дитячий хірург, Проктолог, Флеболог, Пластичний хірург
Автор 20 друкованих праць, співавторство в 6 монографіях, автор 6 патентів на винаходи в хірургії.
Психолог
Психологические консультации, коуч-сессии.
Психолог
Психологічне консультування, психодіагностика, психокорекція.
Практичний психолог
Консультування, групова терапія
Гінеколог, ендокринолог, хірург
Акушер-гинеколог высшей врачебной категории специализируется на проведении хирургических операций, включая интимную пластику, лечении эндокринных патологий и профилактике злокачественных новообразований. Кандидат медицинских наук, также лечит воспалительные и инфекционные заболевания. Занимается проблемой женского бесплодия, лечением внематочной беременности, производит медикаментозные аборты. Принимает пациенток с климактерическими расстройствами.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-22