Сторінка 5. Дерматовенерологи в Києві
21 відгук
Наукова ступінь
Категорія
Варвара
Екатерина Ивановна очень помогла моей дочери. Постоянные высыпания не давали ей спокойной жизни. Разрекламированные средства не помогали. Но выписанный рецепт и диета, назначенная доктором, избавили дочь от этой проблемы. Теперь она у меня самая красивая.
Олег
После посещений бассейна у меня появился грибок. Сначала я не придал значения этой проблеме, но потом она всё больше беспокоила. Друг посоветовал обратиться к Безвершенко. Умная женщина и хороший специалист. Екатерина Ивановна быстро вылечила меня от грибка ногтей и дала рекомендации, как обезопасить себя заражения данной болезнью.
05 квітня '17 г.
Лиза
После родов на теле появились некрасивые растяжки, особенно они заметны были на животе, груди и бедрах. Чтобы избавиться от растяжек прибегла к помощи Анны Евгеньевны Гениной. Для этих целей врач использовал лазер. Теперь мое тело выглядит безупречно, как и до родов.
Наташа
Меня стало пугать сильное выпадение волос. Маски в домашних условиях немного улучшили ситуацию, но глобально ничего не решили. Обратилась за консультацией к Гениной Анне Евгеньевне. Она разобралась в причинах проблемы и назначила консервативное лечение. Через два месяца у меня уже была густая шевелюра.
24 грудня '16 г.
Марта
Дмитрий Анатольевич, Вы специалист от Бога!
12 серпня '16 г.
15 травня '25р.
Чудовий лікар
Дерматолог, косметолог, трихолог, дерматовенеролог
Юркив Лидия Анатольевна
Спеціаліст в галузі дерматовенерології. Лікар вищої кваліфікаційної категорії.
Дерматовенеролог, трихолог, дерматокосметолог, дерматохірург
Баюра Алла Николаевна
Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, новоутворень, лікування випадіння волосся, лікування вікових змін, птозу очей, контуру обличчя, набряків. Лікування акне, розацея. Лікар консультує, збирає анамнез, робить дерматоскопію, трихоскопію, призначає лабораторні дослідження.
Консультація от 500
Никифоров Артур Борисович
Лікар-дерматовенеролог проводить лікування вугрової хвороби, розацеа, дерматитів, грибкових та вірусних захворювань шкіри (герпес, бородавки, контагіозний молюск), алергодерматозів, стрептодермії, екземи, атопічного дерматиту. Займається лікуванням хронічних дерматозів з метою продовження періодів ремісій та зменшення кількості рецидивів.
Дерматолог, Дерматовенеролог
Гаврыш Татьяна Ивановна
персоналізований підхід до діагностики та лікування хронічних дерматологічних захворювань, цифрова дерматоскопія та діагностика новоутворень шкіри у дорослих та дітей.
Дерматолог, косметолог, трихолог, дерматовенеролог
Музыка Анастасия Сергеевна
Анастасія Сергіївна – лікар дерматовенеролог, дерматолог, косметолог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дерматологічного профілю. Проводить кріодеструкцію, видалення папілом/бородавок, ультразвукове та механічне чищення обличчя, масаж обличчя, поверхневі та поверхнево-серединні пілінги, мікроструми обличчя, фотоомолодження, видалення судин тощо.
Косметолог, трихолог, дерматовенеролог, дерматохірург
Дерматолог, дерматовенеролог, венеролог
Джевага Валерий Николаевич
Дерматолог, дерматовенеролог
Билотил Мирослава Григорьевна
Білотіл Мирослава Григорівна - досвідчений лікар-дерматовенеролог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, новоутворень шкіри. Призначає терапію для проблемної шкіри. Виконує видалення новоутворень шкіри, папілом, кондилом, кератом, бородавок радіохвильовим методом. Також володіє методами апаратної та ін’єкційної косметології.