Сторінка 23. Косметологи в Києві
Любовь
Рекомендую! Все процедуры проводятся очень аккуратно.
13 липня '16 г.
Света
Регулярно прихожу на эпиляцию, всегда все аккуратно делает
17 листопада '16 г.
Врач внимательный и квалифицированный.
21 жовтня '16 г.
Света
Процедуры проводит аккуратно и бережно
11 листопада '16 г.
Проходила курс процедур, осталась очень довольна полученным результатом. Теперь буду регулярно обращаться к Алине Сергеевне.
Я выгляжу намного лучше и все благодаря Вам! Спасибо)
24 серпня '16 г.
Дерматолог, Дерматовенеролог
Мельниченко Леся Александровна
Сертифікований лікар по встановленню біоідентичних пеллет Biopell. Засновник клініки ML Beauty Clinic. Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, що направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Комплексно підходить до корекції вашого обличчя, тіла та здоров’я вцілому. Підбере необхідні методи індивідуально саме вам.
Витер Валентина Кузьминична
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні патологій ЛОР-органів. Виконує продування слухових труб, промивання лакун мигдалин. Проводить усунення чужорідного тіла з вуха та носа. Приймає пацієнтів з тонзилітом, отитом, гайморитом, фронтитом, викривленою носовою перегородкою та поліпами в носі.
Ворона Валерия Константиновна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дерматолог
Петропавловская Евгения Олеговна
Петропавлівська Євгенія – дерматолог дитячий та дорослий, онкодерматолог, дерматовенеролог. Стаж більше 20 років. Євгенія Олегівна - представник тих свідомих лікарів, які наслідують принцип лікування причин захворювань, а не їх симптомів, опираючись на доказові ефективні схеми лікування.
Трихолог
Ясиновская Дарья Владимировна
Я - лікар-трихолог. Моя спеціалізація - лікування різних видів алопецій та інших захворювань волосистої частини голови. Мені важливо не лише знайти правильне рішення для кожної конкретної проблеми, а й забезпечити емоційну підтримку пацієнтів. Розумію, як важливо відчувати себе комфортно і впевнено під час лікування, тому завжди створюю атмосферу довіри та доброзичливості. Я за індивідуальний підхід до кожного. Використовую передові, дієві методи для діагностики і лікування своїх пацієнтів. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую трихологічні конгреси і конференції.
Пластичний хірург
Стрикун Григорий Николаевич
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Виконує верхню та нижню блефаропластику, мініабдомінопластику, маммопластику, хейлопластику. Проводить малі хірургічні операції, підтяжку обличчя, тредліфтінг, видалення жирових тел Біша. В роботі використовує апаратні методики.
Пластичний хірург
Компаниец Анатолий Олегович
Компанієць Анатолій Олегович є справжнім професіоналом у галузі реконструктивної, пластичної та естетичної медицини, експерт із пластики носу будь-якої складності. Є членом Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів (ВАПРЕХ).
Івано-Франківськ
вул. Участок Вишні 354/А