Розмарин, студія масажу та реабілітації
₴ - ₴
або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Студія масажу та реабілітації «Розмарин» — це простір, де ваше тіло відновлює силу, а ви повертаєтесь до повноцінного життя без болю та обмежень.
Ми працюємо з головним запитом клієнтів — швидко і безпечно повернути рухливість, витривалість та якість життя після травм, операцій, пологів, перевантаження чи хронічного стресу. Наш підхід поєднує фізичну терапію (ЛФК), масаж і сучасні реабілітаційні методики, щоб результат був не тимчасовим, а стабільним у довгостроковій перспективі.
У команді «Розмарину» — досвідчені фізичні терапевти (реабілітологи), масажисти та ерготерапевти, які працюють з причиною проблеми, а не лише з її симптомами. Кожен клієнт проходить індивідуальну оцінку, тестування та отримує персональний план відновлення, який враховує стан тіла, спосіб життя та цілі.
Ми допомагаємо:
- зменшити або прибрати біль
- відновити рух та силу
- повернутися до спорту, роботи та активного життя
- відчути легкість у тілі замість постійної втоми і напруги
Масаж у «Розмарині» — це не просто розслаблення, а інструмент відновлення: наші майстри точно знаходять і знімають глибокі м’язові спазми, покращують кровообіг і підсилюють ефект від фізичної терапії та ЛФК.
«Розмарин» — це про турботу, системність і результат, який ви відчуєте у повсякденному житті.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Розмарин, студія масажу та реабілітації, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Кінезіотейпування, 15 хв 350
- Електроміостимуляція (Compex) , 30-50 хв 350
- Ультразвукова терапія (фонофорез), 15 хв 350
- Пресотерапія, 30 хв 400
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки Розмарин, студія масажу та реабілітації

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.