Сторінка 5. Лікарі стоматологи в Києві (метро Берестейська)

Анастасія
Рекомендую стоматолога-ортопеда Кузіна Олександра Євгеновича, досвідчений лікар, професійно встановив мені коронки, не боляче, якісно. Дякую!
Ольга Федорова
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Кіріл Розумєй
Був на консультації по встановленню вінірів на зуби в Люмі-Денті на Солом'янці у стоматолога ортопеда Кузіна О.Є. Дуже сподобалася консультація, лікар професіонал, склали повний план лікування і вже зовсім скоро йду на встановлення вінірів і матиму ідеальну усмішку
22 грудня '24 г.
Єгор Мартинов
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Стоматолог-ортопед, стоматолог, стоматолог-протезист
Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка) м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Стоматолог-хірург
Висококваліфікований спеціаліст, який займається відновленням втрачених чи пошкоджених зубів, а також корекцією естетики та функціональності зубного ряду.
Хірург-імплантолог
Лікар проводить протезування на імплантатах, металокерамічне протезування, протезування безметалловой керамікою, часткове і повне знімне протезування, корекцію прикусу, ортопедичне лікування захворювань верхньо-і нижньощелепного суглоба. Проводить видалення зубів будь-якого рівня складності. Консервативне та хірургічне лікування гнійно-запальних захворювань щелепно-ліцевої ділянки, лікування травм щелепно-лицевої ділянки. Спеціалізується на імплантації зубів.
Ортодонт
Лікар спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Займається встановленням усіх видів брекет-систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Щорічно бере участь в міжнародних конференціях, науково-практичних семінарах, з'їздах ортодонтів Європейського, Американського товариства ортодонтів.
Консультація бесплатная
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Артеменко Марта Сергіївна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Надає послуги з лікування зубів та кореневих каналів, шинування зубів, апаратного та домашнього відбілювання безпечними методами, відновлення анатомічної форми зубів фотополімерними матеріалами. Проводить комплексну чистку ротової порожнини, а саме ультразвукове зняття зубних відкладень скейлером та поліровку поверхні від нальоту технологією Air Flow. Використовує в своїй роботі дентальний мікроскоп, комп’ютерну анестезію STA та систему ізоляції кофердам.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Шматалюк Володимир Едуардович - стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на лікуванні зубів та профілактиці стоматологічних захворювань. Проводить комплексну професійну чистку зубів, діагностику та лікування карієсу, некаріозних ураженнь, пульпіту і періодонтиту. Виконує первинне ендодонтичне лікування під мікроскопом із застосуванням сучасних методик. Здійснює естетичні реставрації зубів передньої та жувальної груп, працює з кофердамом для якісної ізоляції робочої зони. Проводить ремінералізуючу терапію, усуває чутливість зубів, виконує герметизацію фісур, професійне офісне та домашнє відбілювання.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація безкоштовно