Сторінка 2. Лаборанти в Києві
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Вікторія
Шкода, що більшість пацієнтів пише відгуки тільки про прийом, а не про те чи дійсно лікар вилікував. Проходила лікування у лікарки. Про прийом, відношення не можу нічого поганого сказати, а от лікування залишає бажати кращого. Я скаржилася на печіння і часте мочеспускання, в бакпосіві у мене була кишкова паличка. Лікар мені ставила диагноз цистит і запальний процес, по узі для неї все було ок. От мене і лікували від циститу препаратами, які тільки знімають симптоми, свічками від запалення, брали ще якісь аналізи, я їх чекала, ходила на повторні консультації. В результаті печіння пройшло, але повернулося через кілька тижнів, сечовий міхур так і не перестав мучити і я вирішила піти по інших лікарях. І от два інших лікаря сказали за результатами узі, що у мене ендометріоз і один з них сказав, що у мене ще й поліп. Також один лікар порадив звернутися до уролога. Так от, на прийомі у уролога вийвилося, що у мене лейкоплакія сечового міхура, яку власне й викликала та кишкова паличка до якої у Омельчук Т. не було претензій і про яку вона говорила "та 10 і 3 - де дуже маленький ступінь". Мені довелося робити операцію і видаляти лейкоплакію, а потім була перерва після операції і я зайнялася своїм здоров'ям по гінекології. Пішла ще до одного нінеколога, який підтвердив мої проблеми і мені зробили гістероскопію, на якій прибрали лишні утворення, виявилося, що там було 2 поліпа і явища ендометріозу. Отже, майже два місяці лікування у Т. Омельчук мені не дали результату, проблеми виявилися значно глибшими, а вона нічого й не помітила. Всім хто читає цей відгук хочу порекомендувати перевірятися як мінімум у кількох лікарів, бо кваліфікація деяких з них залишає бажати кращого.
Оксана
Тетяна Миколаївна компетентний і акуратний лікар. Зверталася до неї з делікатною проблемою. Прийом веде чітко, грамотно, на всі питання є відповіді. Ніяких зайвих аналізів і призначень. Дякую!
09 жовтня '16 г.
Ника
Хочу поблагодарить за помощь и ответственность.
05 червеня '16 г.
Сімейний лікар
Пустовая Ирина Викторовна
Бровари
вул. Сергія Москаленка, 41
Бровари
вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом.
Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-04-27
Лаборант
Спеціаліст консультує пацієнтів з приводу підготовки до здачі аналізів і особливостей інтерпретації отриманих результатів. Рекомендує певні види досліджень з урахуванням індивідуальних особливостей і бажань пацієнтів.
Київ
м. Вишгород, вул. Кургузова, 1
Ендокринолог
Козий Нина Игоревна
Самовідданість, любов до людей та безперервний розвиток – це те, до чого прагну.
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Гурская Валентина Анатольевна
Ендокринолог вищої категорії, лікар УЗД лікує широкий спектр ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із цукровим та нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, вузловим зобом, гормональними змінами. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та ультразвукове дослідження щитовидної залози.
Ендокринолог, дієтолог
Пурий Татьяна Валентиновна
Кардіолог, терапевт
Самойленко Елизавета Федоровна
Терапевт, лікар невідкладної допомоги
Черненко Елена Геннадиевна
Сімейний лікар
Солтани Руслана Эраджовна
Головний лікар діагностичного центру «СолтанМедікал», доктор медичних наук, лікар вищої категорії.
Гастроентеролог, сімейний лікар
Лобода Татьяна Дмитриевна
Сімейна лікарка, гастроентеролог, лікарський стаж 21 рік. Маю різносторонній досвід роботи: від лікування загрозливих станів у відділенні інтенсивної терапії до профілактики захворювань у приватній сімейній амбулаторії. Безперервно навчаюсь та прагну допомогти пацієнтам не лише долати хвороби, а й будувати стратегію довготривалої підтримки здоров'я. Як гастроентеролог поєдную дотримання сучасних протоколів та індивідуальний підхід, щоб повернути пацієнтам здоров'я та високу якість життя.
Консультація сімейного лікаря - 760, гастроентеролога - 890