Сторінка 62. Приватні лікарі в Харкові

Кардіолог
Харків пр-т Героїв Харкова, 257 м.Палац спорту51
Гематолог
Практичний психолог
« Інтереси клієнта завжди знаходяться в центрі уваги психолога. Моєю метою є допомога у пошуку саме Вашого вірного шляху для досягнення цілей та значного покращення в емоційній, соціальній та фізичній сферах життя. Ви відчуєте допомогу та підтримку протягом всього часу терапії»
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-03
Психолог
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Психолог
«Все усвідомлене життя-цікавлюсь питаннями розвитку особистості, керування емоціями, думок та дій. Вірю, що кожна людина є унікальною, тому в роботі я адаптую методи під індивідуальні особливості клієнта, його особисті якості та життєвого досвіду. Маю вищу освіту, проходив безліч тренінгів і курсів з тематик : особистісного зросту, прийняття рішень в питаннях особистісного зросту, гуманістичних направлень розвитку особистості.
Інфекціоніст
Невролог дитячий