Сторінка 36. Приватні лікарі в Харкові
2 відгука
Ніна
Рік тому я почала стрімко набирати вану. Що я тільки не перепробувала, дієти, спортзал, нічого не допомагало. Сімейний лікар запідозрив ендокринну хворобу, і направив мене до Неоніли Василівни. Дуже хороший спеціаліст, після проведених нею додаткових обстежень, був поставлений правильний діагноз. Зараз проходжу курс лікування. Дуже вдячна за допомогу!
Ірина
Одного разу у мого сина коли він повернувся з садочку, з'явився нежить. Трішки згодом, ближче до вечора, підвищилася температура тіла. Наступного дня ми одразу звернулися за допомогою Наталії Миколаївни. Після детального огляду, лікар, поставив нам діагноз ГРВІ, та призначив лікування. Зараз. дякуючи лікарю. ми одужали. Рекомендуємо!
Педіатр
У компетенції лікаря консультації та лікування дітей амбулаторно, надання кваліфікованої допомоги при гострих станах, діагностика, лікування, профілактика ГРЗ, ГРВІ у дітей різного віку, алергічних захворювань. Проводить імунопрофілактику, веде спостереження за дітьми першого року життя.
Ендокринолог
Проводить лікування всіх захворювань ендокринної системи, лікування гормональних порушень, пов'язаних з цукровим діабетом, порушень роботи щитовидної залози, порушень обміну кальцію тощо.
Веде амбулаторний прийом пацієнтів з патологією уро-генітального тракту.
Хірург
Виконує хірургічні операції загального характеру, лікування захворювання судин нижніх кінцівок, планові і ургентні операції на органах черевної порожнини, операції з видалення доброякісних пухлин м'яких тканин, гнійна хірургія.
Акушер-гінеколог, гінеколог, ендоскопіст, УЗД-фахівець
Володіє всіма сучасними лікувальними і діагностичними навичками, включаючи гінекологічну ендоскопію, оперативне лікування. Виконує ультразвукову діагностику ОЧП, ОМТ, заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, лімфатичних вузлів. Проводить дослідження плоду на всіх триместрах беременності.
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Терапевт, кардіолог
Кардіолог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на лікуванні патологій серця і судин. Кандидат медичних наук, практикуючий лікар-терапевт. Компетентна в проведенні реабілітаційних процедур. В роботі використовує системний підхід. Крім хвороб кардіологічного профілю, лікує гастрити, ГРВІ, цистити, холецистити та інші запалення і інфекції внутрішніх органів в легкій формі.
Харків
вул. Плеханівська, 65 (стадіон Металіст, 8 парадне, 3 поверх, офіс № 321)
м.Спортивна11м.Метробудівників41
Рентгенолог
Рентгенолог займається діагностикою захворювань верхніх дихальних шляхів, зокрема, плевриту, пневмонії та бронхіту. Визначає функціональні зміни сечостатевої системи, зокрема, розвиток сечокам'яної хвороби. Діагностує кісти і інші утворення. Приймає за попереднім записом.
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова135м.Університет125
Нейрофізіолог
Забродина Людмила Петровна
Спеціаліст за допомогою різних інструментальних методик визначає ступінь та характер ураження нервової системи у пацієнтів. Проводить та займається розшифровкою результатів електроенцефалографії. Здійснює прийом дорослих та дітей. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Афанасьев Игорь Владимирович
Лікар здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Лікує кісти яєчників, безпліддя, ендометріоз, міому матки, спайкову хворобу органів малого тазу та випадіння статевих органів. Проводить припікання ерозії лазером, міомектомію та радіохвильове лікування ерозії шийки матки.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Кардіолог
Мордяшова Светлана Викторовна
Кардіолог Мордяшова Світлана Вікторівна займається лікуванням таких захворювань, як гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, стенокардія, інфаркт міокарда, миготлива аритмія, екстрасистолічна аритмія, артеріальна гіпертензія у вагітних, гіпертрофічна кардіоміопатія. В роботі застосовує такий метод діагностики, як електрокардіографія.
Записатися на прийомЗа неділю записан 1 пацієнт