Сторінка 2. Лікарі в Харкові (Слобідський район)

Наталия
Огромная благодарность Виолетте Николаевне за весомую помощь в решении моих внутренних, психологических проблем, профессионализм и чуткое отношение. С первого сеанса почувствовала облегчение, появился душевный комфорт и вера в себя и свои силы. Здоровья Вам и успехов во всех начинаниях!!!
Любовь Говор [email protected]
Примите, пожалуйста, искреннюю благодарность врачу психологу, гипнологу Браторской Виолетте Николаевне за её профессионализм, чуткость и внимание при лечении моей болезни. В феврале 2017 г. вследствие неприятных событий в семье я заболела неврозом. Начались кошмары: бессонные ночи, страх, неуверенность, а отсюда и общее ухудшение здоровья, снижение веса, появились и другие болезни. Обратилась за помощью в Медико-психологический центр НОРМА. Уже после первого сеанса аудиогипноза, проведенного Браторской Виолеттой, я почувствовала улучшение и первый раз спала крепко всю ночь без тревог. Её обворожительный голос, привлекательная внешность, удачно подобранная музыка делали чудеса. А пройдя полностью программу, я стала совсем другим человеком, приобрела качества свойственные здоровым людям: крепкий сон, хороший аппетит, улыбка, вес в норме, мысли только позитивные. Планирую через определенный период сходить к ней на профилактику.
07 грудня '17 г.
Олег
Обратился с такой проблемой как панические атаки, после сеансов психотерапии симптоматика начала уходить, жизнь налаживается, разобрался в причине данного расстройства.
23 жовтня '17 г.
Руслана
Череда неурядиц сделали меня нервной и раздражительной. Я хочу поблагодарить Виолетту Николаевну за психологическую помощь. Благодаря индивидуальным сеансам и ее поддержке, мне удалось разобраться в сложной жизненной ситуации, и не наделать нелепых ошибок, о которых потом бы жалела.
23 квітня '17 г.
Нарколог, Психіатр, Психотерапевт
Лікар вищої категорії, доктор медичних наук, генеральний директором «Клініки доктора Артемчука». Спеціалізується на лікуванні алкоголізму, никотинизму, токсикоманії, наркоманії, надмірної ваги, ігроманії, неврозів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психотерапевт, Психолог, Гіпнолог
Психолог, спеціалізується на психо- і гіпнотерапії, а також нейролінгвістичному програмуванні. Консультує, надає послуги індивідуальних сеансів психотерапевта. Допомагає позбутися від фобій і депресії, позбутися нав'язливих думок і станів, підвищити самооцінку. В роботі ставить за мету швидко вирішити проблему пацієнта, без прив'язки до регулярних походів до психолога.
Лікар першої категорії. Спеціалізується на сімейну медицину. Консультує, проводить огляди, виписує рекомендації. Лікує гострі респіраторні вірусні інфекції, алергічні реакції, порушення роботи шлунково-кишкового тракту, захворювань органів дихання, серцево-судинної системи та інших внутрішніх органів. веде спостереження пацієнтів з хронічними патологіями. Використовує у роботі методи функціональної діагностики (ЕКГ).
Терапевт, кардіолог
Кардіолог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на лікуванні патологій серця і судин. Кандидат медичних наук, практикуючий лікар-терапевт. Компетентна в проведенні реабілітаційних процедур. В роботі використовує системний підхід. Крім хвороб кардіологічного профілю, лікує гастрити, ГРВІ, цистити, холецистити та інші запалення і інфекції внутрішніх органів в легкій формі.
Харків вул. Плеханівська, 65 (стадіон Металіст, 8 парадне, 3 поверх, офіс № 321) м.Спортивна11м.Метробудівників41
Психолог, Психотерапевт
Олена Геннадіївна спеціалізується в області психології і психотерапії. Працює з тривогами, страхами, депресіями, фобіями, панічними атаками, порушеннями харчової поведінки тощо.