Сторінка 17. Лікарі в Харкові (Київський район)
4 відгука
Сергій
Дякую Яні Володимірівні за її професіоналізм, чуйне ставлення до своїх паціентів
Рекомендую її як досвідченого спеціаліста .
27 липня '24 г.
Слава
Отличный врач и хирург. Имеет подход к детям, очень доступно всё объясняет. Мастер своего дела. Рады что именно к вам пошли пошли на приём и в дальнейшем на операцию. Спасибо за Ваш труд.
Олександра
На мою думку, хірург-це професія за покликанням. Дуже вдячні Станіславу Юрійовичу за успішно проведене оперативне втручання нашій дочці! Завдяки Вам, наша Іринка тепер здорова. Нашій вдячності немає меж. Лікар кваліфікований та справжній професіонал у своїй сфері. Рекомендуємо цього висококваліфікованого спеціаліста!
Ірина
Яна Володимирівна чудовий лікар! Я залишилася дуже задоволена її методикою роботи. Вона поставила мені точний діагноз дуже швидко. Вона професійний лікар і дуже уважна до найменших дрібниць. Також якщо щось не зрозуміло, вона як лікар, все детально пояснює кілька разів. Наснаги Вам у цій нелегкій праці! Рекомендую!
20 грудня '19 г.
Зняття і розшифровка ЕКГ, спірометрія. Консультація з профілактики серцево-судинних захворювань, ведення здорового способу життя. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Хірург дитячий
Лікар проводить амбулаторно-поліклінічне обслуговування дітей від 0 до 18 років, а також хірургічне лікування дітей.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на кардіорадіологіі, торакальній радіології, абдомінальній радіології, онкорадіологіі. Виконує комп'ютерну томографію, магнітно-резонансну томографію та рентген. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Харків
Салтівске шосе, 266 (клінічна лікарня №7, неврологія)
Лікар ультразвукової діагностики
Лікар займається діагностикою різних захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Спеціалізується на виявленні патологій м'яких тканин, нирок, серцево-судинних захворювань, урологічних хвороб. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з ультразвукової діагностики.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на оцінці загального стану людини. Проводить повне дослідження органів і систем організму на предмет відповідності функціональними показниками, виявляє патологічні відхилення. Діагностує бронхіт, запалення легенів, плеврит та інші запальні захворювання.
Харків
Салтівске шосе, 266 (клінічна лікарня №7, неврологія)
м.ім. Масельського509м.Армійська5011м.Академіка Павлова5913
Діагностика та лікування внутрішніх хвороб, комплексне підтримання здоров'я пацієнта, зняття і розшифровка ЕКГ.
Ведення пацієнтів терапевтичного профілю і суміжних спеціальностей. Амбулаторний прийом проводить з використанням сучасних методів діагностики, лікування та профілактики.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи. Спеціаліст веде консультативний прийом, призначає лабораторні та інструментальні діагностичні заходи. На підставі результатів діагностики визначає ефективну схему терапії. Займається лікуванням простатиту, уретриту, циститу, пієлонефриту, орхіту.
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова135м.Університет125
Психолог дитячий, логопед
Митцева Ольга Сергеевна
Дитячий психолог і логопед спеціалізується на корекції мовлення, розвитку комунікативних навичок і підтримці психоемоційного стану дітей. Має науковий ступінь кандидата педагогічних наук і понад 40 публікацій у сфері педагогіки та психології. Викладає дисципліни з педагогіки вищої школи та активно займається науковою діяльністю.
Консультація 800/500 грн.
Психіатр
Психіатр, автор понад 20 наукових робіт. Проводить консультації, діагностику та медикаментозне лікування психічних розладів, включно з депресією, панічними розладами та біполярним афективним розладом. Активно займається науковою діяльністю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-19