Сторінка 19. Лікарі в Харкові (Київський район)

7,0
Світлана
Ось уже як три роки ми лікуємося лише у Тетяни Олексіївни. Адже ми неодноразово переконалися у кваліфікації цього чудового лікаря. На нащу дкмку, кращого педіатра ніж Тетяна Олексіївна у нашому місті немає Дуже вдячні їй за турботу про нашу малечу, та надання кваліфікованих консультацій. Рекомендуємо!
Ельвіра
Була дуже задоволена прийомом у лікаря. Лікар уважна, швидко знайшла контакт з дитиною, дуже хороша і ласкава! Обстежила повністю, не поспішала, докладно все оглянула. Дала адекватні рекомендації, та призначила ефективне лікування. Зараз почуваємо себе відмінно! Дякуємо!
Педіатр
Здійснює спостереження за розвитком і здоров'ям дітей з народження, консультує з питань харчування. Займається лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей.
Педіатр, Лактолог
Веде амбулаторний прийом, займається діагностикою, профілактикою, лікуванням дитячих захворювань. Проводить консультації з догляду та вигодовування дітей від перших місяців життя, навчає правилам грудного вигодовування і введення прикорму. Проводить оцінку фізичного розвитку дитини.
У компетенції фахівця діагностика та лікування захворювань сечовивідних шляхів та статевих органів. Всі види "відкритих" оперативних втручань, а також сучасні ендоскопічні, лапароскопічні та малоінвазивні операції.
Хірург
Лікар проводить малоінвазивні операції за технологією «Хірургія 1 дня» в області загальної хірургії, надає консультативну допомогу. Здійснює операції на черевній порожнині, операції малої і гнійної хірургії.
Лікар-рентгенолог
Лікар проводить дослідження різних органів та систем за допомогою рентгенологічного обладнання. Займається відстеженням динаміки розвитку пухлин, допомагає спеціалісту розробити і скоригувати програму лікування. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з рентгенології.
Психіатр
Терапевт-дієтолог
Рентгенолог
Лікар - рентгенолог, вищої категорії. Надає послуги з комп'ютерно-томографічних досліджень всіх органів і систем, проведення контрастних досліджень суглобів, судин і паренхіматозних органів, диференціальної діагностики захворювань. Закінчив Харківський національний медичний університет.
Рентгенолог
Доктор Забело Татьяна Олеговна занимается диагностическими исследованиями при помощи современных технологий, включая ультразвук, рентген и компьютерную томографию. Ведет консультативный прием в качестве врача-диагноста. Участвует в диагностике заболеваний внутренних органов жизненно важных систем, расшифровывает результаты исследований пациентам.
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на ендоскопічну діагностику захворювань шлунково-кишкового тракту, володіє методиками радикального лікування різних патологій органів травлення.